Fantastisk sportsånd: Styrtet rytter hjælper konkurrent

Rüdiger Selig viste omsorg for tilskadekommen kollega

Trods sit eget styrt så havde Rüdiger Selig overskud til at bekymre sig om sin kollega og konkurrent, der var ilde tilredt (Foto: All Over)
Trods sit eget styrt så havde Rüdiger Selig overskud til at bekymre sig om sin kollega og konkurrent, der var ilde tilredt (Foto: All Over)

Det kan være en brutal omgang at være professionel cykelrytter.

Ikke mindst, når det vælter ned med regn, og man kører på brosten, som bestemt ikke er egnet til at køre cykelløb på. Sådan var forholdene i går for de deltagende ryttere i Dwars Door Vlaanderen.

Se også: Belgisk overraskelse vinder på brostenene

Når vejrforholdene er, som de var i går, så er styrt uundgåelige, og de regnede da også ned over feltets ryttere i går, hvor mange måtte forlade løbet før tid på grund af styrt og uheld.

Én af dem, som var mere uheldig end gennemsnittet var IAM's Marcel Aregger, som styrtede voldsomt i løbet af dagen. Sammen med andre ryttere mistede han balancen på de piv-glatte belgiske veje, og et møde med asfalten var derfor uundgåeligt. Et grimt sammenstød vel at mærke...

Katushas Rüdiger Selig var også uheldig samme sted som Aregger, og han røg på hovedet ned i en kæmpe mudderpøl, men der gik ikke mange sekunder, før Selig havde glemt alt om sit eget uheld og drønede hen mod konkurrenten, der lå livløs på vejen. Han fik hurtigt tilkaldt assistance, og en læge nåede heldigvis hurtigt frem til den uheldige schweizer.

Fuldstændig indsmurt i mudder stod Selig med bekymret mine og observerede konkurrenten, mens læger fik hjulpet og båret Aregger væk på båre - fikseret i en halskrave.

Efter løbet var der heldigvis gode nyheder fra IAM-lejren. Deres unge schweizer slap med skrækken og 'nøjedes' med et brækket ribben og nogle store skrammer i ansigtet.

Det kan godt være, Selig ikek var i nærheden af sejren i går, men hans indsats gør ham alligevel fortjent til prædikatet 'Dagens helt'.

Det synes Aregger i øvrigt at være enig i. I hvert fald takker han Kastusha-rytteren på Twitter.

- Jeg har glemt alt, hvad der skete i går, MEN jeg vil aldrig glemme, hvad Rüdiger Selig gjorde for mig. Tak. Idol!, skriver Aregger selv på Twitter.

Ikke overraskende nåede ingen af de to ryttere i mål i går.

1 af 4 Som billedet her viser, så havde Selig så sandelig også sit eget at se til (Foto: All Over)
2 af 4 (Foto: All Over)
3 af 4 Det så ikke rart ud, men heldigvis slap Aregger med skrækken (Foto: All Over)
4 af 4 Trods sit eget styrt så havde Rüdiger Selig overskud til at bekymre sig om sin kollega og konkurrent, der var ilde tilredt (Foto: All Over)
16 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere