Fatter ikke egen triumf: - Holy shit

For anden gang kørte Søren Kragh Andersen først over stregen i årets Tour de France, og det havde han svært ved selv at tro på

Fatter ikke egen triumf: - Holy shit

CHAMPAGNOLE (Ekstra Bladet): 16 kilometer fra stregen fandt han momentet. Det perfekte øjeblik, hvor han kunne komme af sted og få hul. Holde dem alle bag sig hele vejen ind.

16 kilometer alene med et kobbel sejrssultne superstjerner bag sig. Søren Kragh Andersen alene mod Stuyven, Van Avermaet, Naesen, Sagan, Trentin.

Søren Kragh Andersen skyder først over stregen på anden gang på en uge i verdens største cykelløb. Foto: Thibault Camus/Reuters
Søren Kragh Andersen skyder først over stregen på anden gang på en uge i verdens største cykelløb. Foto: Thibault Camus/Reuters
 

Han gjorde det igen. I pressecentret og ved stregen var der dem, der rystede på hovedet. Det var mission impossible. Andre vidste, den var hjemme. At Kragh Andersen ikke kunne nås.

- På den sidste kilometer tænkte jeg bare ‘Holy shit! - jeg er faktisk på vej til at vinde to etaper i den samme Tour’. Nogle ryttere vinder aldrig bare én etape, og nu har jeg vundet to etaper i den samme, sagde Søren Kragh Andersen ved pressekonferencen efter hans anden triumf i verdens største cykelløb.

- Det er superspecielt, og det er mere, end jeg nogensinde drømte om, da jeg var en lille knægt og kørte rundt på min cykel.

Søren Kragh Andersen vandt i lørdags sin karrieres første Tour-etape, da han baskede hele feltet i Lyon.

Kollega smidt ud: - De får lov hos os

Kæmpe triumf: Søren Kragh Andersen vinder ny Tour-etape

DAGBOG: - Jeg ved ikke, hvordan han magtede at gøre det

Panik ved målstregen: - Bare en skør mand