Favoritten udgår efter uhyggeligt styrt

Wout van Aert er ude af årets Tour de France, efter han styrtede på enkeltstarten, hvor han ellers var favorit til sejren

Mens en af etapens helt store favoritter er udgået, skal danske Jakob Fuglsang nu forsøge at hente tid på de andre podie-favoritter.

Han var eftermiddagens helt store favorit, men i stedet for en tur på podiet er belgiske Wout van Aert ude af Tour de France.

Jumbo-Visma-rytteren styrtede slemt mod slutningen af enkeltstarten og blev behandlet på asfalten efterfølgende for, hvad der lignede en alvorlig skade.

Han havde ganske enkelt for meget fart på i et sving og sad fast i et hegn, hvorefter han blev slynget af cyklen og hårdt i asfalten.

Wout van Aert er ude af Tour de France. Foto: Ritzau Scanpix
Wout van Aert er ude af Tour de France. Foto: Ritzau Scanpix
 

Wout van Aert var på vej mod bedste tid, da han styrtede, men landsmanden Thomas De Gendt havde trods alt overgået van Aert kort efter, hvis han var nået i mål.

Belgieren blev kørt væk af en ambulance en lille halv time efter styrtet. Hans hold skriver på Twitter, at han var ved bevidsthed, men at han har et stort kødsår på det ene ben.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Wout van Aert nåede at vinde en enkelt etape i årets Tour de France, da han tog sejren på 10. etape.

Du kan følge Ekstra Bladets livedækning af enkeltstarten her.

Cykling - 19. jul. 2019 - kl. 15:30 Suveræne Asgreen satte bedste tid: Bedre end forventet

Magnus Cort er færdig på Astana efter denne sæson, og det tyder på, at fremtiden ligger på det amerikanske mandskab EF Education First. Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix Sport og Spil Transferspil i kulissen: Flere danskere foran stort skifte

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere