Formstærk Fuglsang: Mit angreb handlede om klassementet

Jakob Fuglsang vil gerne på podiet i dette års Giro d'Italia, og derfor angreb han på tirsdagens etape

Jakob Fulgsang viste sig frem under dagens etape i Giro d'Italia. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)
Jakob Fulgsang viste sig frem under dagens etape i Giro d'Italia. (Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan)

Jakob Fuglsang (Astana) angreb på en stejl stigning ti kilometer før mål på 4. etape af Giro d'Italia tirsdag, og danskeren kørte sig op på en samlet ottendeplads i løbet.

- Jeg følte mig godt kørende, så jeg håber, det kan fortsætte på den måde. Nu var det jo ikke nogen bjergetape i dag, og stigningen var forholdsvis kort, men jeg håber helt sikkert, jeg er, hvor jeg skal være, siger Jakob Fuglsang til TV 2 Sport.

Danskeren var arkitekten bag den udskillelse, som for alvor fik skilt de tungere folk fra favoritterne, mens Diego Ulissi (Lampre) i front kørte alene mod mål og vandt etapen.

Jakob Fuglsang har en målsætning om at køre sig på podiet i Giroen i år, og hans angreb var da heller ikke et forsøg på at indhente Ulissi og snuppe etapesejren. Det handlede om det længere perspektiv.

- For os var det klassementet. Ulissi er formentlig ikke farlig i det samlede klassement, så for os var det klassementet, det gjaldt om.

- Jeg er godt tilfreds med den måde, vi er kommet i gang på, og forhåbentlig fortsætter det sådan her, siger Jakob Fuglsang.

Lasse Norman er yderst tilfreds med de nye cykler, de danske baneryttere har fået stillet til rådighed. (Foto:AP) OL 2016 Danske baneryttere dufter OL-metal med nye cykler

Marcel Kittel fortsætter dominansen i Giro d'Italia, hvor han nu er indehaver af den lyserøde førertrøje (Foto: AP) Cykling Ny magtdemonstration af tysk maskine

1 kommentar
Vis kommentarer