Fuglsang blev treer i dansk domineret løb

Jakob Fuglsang kørte en flot 2. etape i Tour of Oman, hvor han blev nummer tre - det er også hans samlede placering i løbet

Jakob Fuglsang tog tredjepladsen på 2. etape i Oman. Foto: Claus Bonnerup
Jakob Fuglsang tog tredjepladsen på 2. etape i Oman. Foto: Claus Bonnerup

Jakob Fuglsang viste onsdag, at formen er ganske god her i sæsonens start.

I sit andet løb i år fik den danske Astana-rytter således sin første podie-placering, efter at han i en tremands-sprint blev afvist af Ben Hermans (BMC) og Rui Costa (UAE Abu Dhabi) på 2. etape i Tour of Oman.

Som navnene afslører var der hårdt terræn på etapen med fire kategoriserede stigninger, og det var derfor et stærkt reduceret felt, der kom til mål.

Her rykkede Ben Hermans, og kun Fuglsang og Rui Costa kunne følge med. Alligevel kunne belgieren holde de andre væk og vinde en overbevisende sejr.

På den sidste stigning, Al Jissah, var der en anden dansker, der markerede sig. Lasse Norman Hansen, der er skiftet til det nystartede Aqua Blue-mandskab angreb og fik følgeskab af Daniel Eaton (UnitedHealthcare), men de to blev hentet med to km til mål.

En tredje dansker, Søren Kragh Andersen (Team Sunweb), kom flot med op over Al Jissah og tog etapens 15. plads 17 sekunder efter Hermans.

Det er også hans placering i det samlede klassement, hvor han er 27 sekunder efter Ben Hermans.

Jakob Fuglsang ligger nummer tre, seks sekunder efter Ben Hermans.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere