Fuglsang fløj igen - Sagan tog sejren

Tinkoff-Saxos Peter Sagan sejrede på 3. etape i Schweiz Rundt, hvor Jakob Fuglsang på ny var med fremme og præge finalen

Jakob Fuglsang var endnu en gang med helt fremme. (Foto: Claus Bonnerup)
Jakob Fuglsang var endnu en gang med helt fremme. (Foto: Claus Bonnerup)
Følg Cykling

Jakob Fuglsang viste nok engang, at han er i forrygende form for tiden, da rytterne i Tour de France-opvarmningen Schweiz Rundt begav sig ud på 3. etape.

På de to sidste stigninger på den blot 117,3 km lange rute fra Quinto til Olivone blev faltet smadret i atomer, og den danske Astana-kaptajn holdt sig med helt fremme.

Flyvende Fuglsang viste blændende Tour-form

På de sidste 10 km forsøgte han sig et par gange med et fremstød, men han kom - ligesom alle andre lykkeriddere - ikke væk fra det voldsomt reducerede hovedfelt.

Her holdt Tinkoff-Saxos Rafal Majka tempoet højt for sin kaptajn, Peter Sagan, der på målstregen viste, at han var den hurtigste ved at slå Katushas Daniel Moreno og FDJ's Thibaut Pinot.

Så du med Contador? Chris Froome ryddede bordet

Løbets førende rytter, Giant-Alpecins Tom Dumoulin viste sit format ved at komme ind på femtepladsen - to foran Jakob Fuglsang, der i det samlede klassement dog røg to pladser ned, efter at Sagan og Pinot med bonussekunder strøg forbi.

Den danske klatrer er dog fortsat blot 14 sekunder efter den hollandske tempokører.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+