Fuglsang nede på knæ

Jakob Fuglsangs sæson blev formørket af styrt og holdkammeraters dopingsager, men han tændte lyset, da han på Maldiverne friede til sin kæreste

Fuglsang modtages af sin kæreste, Loulou Barsotti, i Paris efter sidste etape af Tour de France 2014. (Foto: Claus Bonnerup).
Fuglsang modtages af sin kæreste, Loulou Barsotti, i Paris efter sidste etape af Tour de France 2014. (Foto: Claus Bonnerup).

Stadig over et halvt år efter sit voldsomme styrt i Tour de France døjer Jakob Fuglsang med smerter i sit venstre knæ. Senerne og musklerne forkrampes ved hård belastning, men det holdt uden problemer, da Fuglsang i november under en ferie på Maldiverne faldt på knæ og friede til sin kæreste gennem snart fem år, Loulou Barsotti.

- Hun sagde ja, men det er altså ikke vores baby, du kan høre skrige her i baggrunden, sagde Fuglsang med et grin forleden, da Ekstra Bladet fangede ham på mobilen i Luxembourg.

- Der er sat en dato for brylluppet, men den holder vi for os selv lidt endnu. Der kommer dog til at gå et stykke tid, for sådan et bryllup skal jo planlægges.

- Det skal vist være et stort bryllup. Det tror jeg. Det lyder i hvert fald sådan, sagde Fuglsang.

Et forståeligt smil på Caroline Wozniackis læber - hun tjente næsten 100 mio. kroner i 2014 (Foto: Evan Agostini/Invision/AP) Sport og Spil SÅ meget tjente de danske sportsstjerner i 2014

Han var 25 år, da han i 2010 blev kæreste med luxembourgske Loulou. Han var da lige flyttet til storhertugdømmet efter nogle år ved Gardasøen i Italien. Formålet med at bosætte sig i Luxembourg var at være tæt på brødrene Andy og Fränk Schleck, som han skulle være hjælperytter for på det da nystartede Leopard Trek-mandskab.

Det nære forhold til brødrene holdt ikke længe, men Fuglsang knyttede sig tæt til Loulou. Hun var blot 16 år, da de mødtes, og den store aldersforskel vakte nogen opsigt. Også Fuglsang var usikker på, om han var på tynd is.

Jakob Fuglsang efter sit formidable ridt over brostenene på femte etape af årets Tour de France. (Foto: Claus Bonnerup). Cykling Stjerner hædrer Fuglsang for brostenskørsel

- I begyndelsen var det lidt specielt for mig. Det var en stor mental barriere for mig, at hun var 16 år, sagde Fuglsang for et par år siden i et interview i BT.

Han holdt dog fast i den høje, slanke kvinde, der har arbejdet som model og har uddannet sig inden for fitness og ernæring. Hun gav heller ikke slip, og snart bliver hun fru Fuglsang.

Læs det store interview med Jakob Fuglsang om Astana, dopingskandalerne og den nye sæson i Ekstra Bladet Søndag.

Dopingsagerne på Astana har plettet holdets og Jakob Fuglsangs omdømme, men den danske etapeløbsrytter befinder sig stadig godt på det kasakhiske mandskab. (Foto: AP). Sport og Spil Dopingsager lægger sort sky over Fuglsang  

0 kommentarer
Vis kommentarer