Annonce:
Annonce:

Fuglsang viste tænder: Tæt på etapesejr på bjerget

Jakob Fuglsang blev nummer tre på kongeetapen i Tour of Oman, hvor etapesejren gik til kaptajn Vincenzo Nibali

Annonce:
Følg Cykling

Han har de seneste par år været Danmarks mest stabile kort i jagten på topplaceringer i etapeløbene, og nu ser det ud til, at 2016-sæsonen heller ikke bliver nogen undtagelse.

For i Jakob Fuglsangs første start i år, i etapeløbet Tour of Oman, har danskeren netop kørt sig til en topplacering på løbets kongeetape med mål på stigningen Green Mountain.

Der er ikke nogen live tv-dækning af løbet, og derfor er det svært at beskrive, hvad der skete undervejs på etapen og ikke mindst finalestigningen, men faktum er, at den danske Astana-rytter var en af løbets stærkeste på den bjerget.

I mål var det kun Fuglsangs kaptajn Vincenzo Nibali, og AG2Rs talentfulde franskmand Romain Bardet, der var hurtigere end danskeren, som ud fra de foreløbige meldinger blot mistede 12 sekunder til sin kaptajn.

Skarp Fuglsang viser tænder i Oman

Annonce:

Bag sig satte Fuglsang store navne som sidste års Vuelta-sensation, Tom Dumoulin, der blev nummer fire, den tidligere verdensmester Rui Costa og bjergstærke folk som Domenico Pozzovivo og Richie Porte.

Selvom det ikke blev til en sejr for danskeren, så er der bestemt grund til at bemærke Fuglsangs bedrift i dag. Det tyder på, at han igen har ramt en form, som forhåbentlig kan bringe ham til flere store resultater i det ventende forår.

Et forår, der for danskeren går over det italienske etapeløb Tirreno-Adriatico, klassikerne i Flanderen Rundt og de tre i Ardennerne, inden forårets store mål, verdens næststørste etapeløb Giro d'Italia, som køres til maj, hvor det er meningen, at danskeren skal være Astana-holdets anden kaptajn, sammen med dagens triumfator Vincenzo Nibali i øvrigt.

I den samlede stilling er Fuglsang også nummer tre. Nibali fører løbet, der slutter søndag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: