Fuglsangs Tour-mirakel: Er blevet far - en uge inden Touren

Jakob Fuglsang er blevet far til en lille pige, og kan nu med mere ro i sindet stille op i Tour de France, som begynder 1. juli

Følg Cykling

Jamie Lou Fuglsang.

Det er navnet på den senest tilkomne i familien Fuglsang, der består af den danske Astana-cykelrytter Jakob Fuglsang og hans luxembourgske kone Loulou Fuglsang og deres hund, og nu altså af parrets første barn, deres nye pige Jamie Lou Fuglsang.

Det har længe været et åbent spørgsmålstegn, om fru Fuglsang ville føde, mens Jakob Fuglsang var i gang med Tour de France, og spekulationer om, hvad det ville betyde for hans deltagelse i løbet, ville sikkert være gået igang, hvis ikke pigen var kommet ud.

Men i dag kl. 13.35. blev familien øget med en, da deres lille ny så verdens lys for første gang.

- Et lille mirakel indtraf i dag. Lille Jamie Lou Fuglsang kom til verden 13.35. Super-stolt af min kone, skriver danskeren således på Instagram.

Dermed kan den danske Astana-kaptajn nu starte Touren, der bliver indledt i Düsseldorf om præcis en uge, lørdag 1. juli, med ro og glæde i sindet.

Fuglsang nåede at være med til fødslen af sit første barn og får et par dage sammen med det nyeste familiemedlen, inden alvoren kalder i midten af næste uge, når han skal troppe op til starten af verdens største cykelløb.

Med sin forrygende præstation tidligere i juni, hvor han vandt storløbet Criterium de Dauphiné foran formodede Tour de France-favoritter som Chris Froome, Alberto Contador og Richie Porte, er forventningerne til den danske stjerne for alvor skudt i vejret.

En Tour-sejr synes fortsat meget svær, men med sin form i det ugelange franske etapeløb in mente så ser det ultimative mål ikke længere lige så urealistisk ud.

Fuglsang bliver kaptajn på sit mandskab Astana sammen med den italienske bjergged Fabio Aru. Du kan naturligvis følge Tour de France tæt i spalterne og siderne her hos os på Ekstra Bladet.

Karrierens bedste resultat: Fuglsang smadrer Froome og vinder samlet

Kyllingen er bekymret: 'Fuglsangs sejr ændrer intet'

Fuglsangs agent har travlt: Tilbuddene vælter ind

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller