Guld-Mads kan havne blandt de dyre drenge

Mads Pedersens VM-sejr kommer med al sandsynlighed til at sikre ham en stærkt forbedret kontrakt

- Det kan ikke beskrives med ord, lyder det fra vennerne, der var mødt op for at hylde Guld-Mads i lufthavnen. Video/redigering: Rasmus Flindt/Kristian Hansen.

Den fænomenale VM-triumf i engelske Harrogate kan betyde endnu mere guld for danske Mads Pedersen.

Det vurderer PostNord Danmark Rundts løbsdirektør, Jesper Worre, som var med i lufthavnen, da Mads Pedersen landede med den danske delegation.

Mads Pedersen kan stadig nyde godt af sin kontrakt næste sæson med Trek-Segafredo, hvor han kommer til at tjene 400.000 ifølge Ekstra Bladets oplysninger.

En kontrakt, der dog med al sandsynlighed bliver noget dyrere efter næste sæson.

Læs her, hvordan VM-triumfen kan forgylde Mads Pedersen: Mads Pedersen får formentlig en kontant bonus og en klækkelig lønforhøjelse i sin næste kontrakt efter VM-gevinsten i Harrogate. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Mads P. kan score millioner på VM-triumf

Ifølge Jesper Worre har vi da også at gøre med en af de nye, store på cykelscenen.

- Mads skriver sig på en liste over meget store navne. Bare se på navnene, kommer det prompte fra løbsdirektøren.

- Det er jo en helt vild liste, der har stået Valverde og Sagan på. Nu skal der så også stå ’Mads Pedersen’. Det er jo helt vildt, tilføjer han.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det var en glad verdensmester, der blev modtaget i lufthavnen. Foto: Jonas Olufson Cykling Se billederne: Guld-Mads hyldet i lufthavnen

Mads Pedersens guldmedalje kan sikre ham endnu mere guld i fremtiden. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Mads Pedersens guldmedalje kan sikre ham endnu mere guld i fremtiden. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
 

Selvom Mads Pedersen med stor sandsynlighed kan se frem til en større kontrakt oven på VM-sejren, så får han ikke en kontrakt på niveau med verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi.

- Det er klart, at budgetterne i cykling ikke er de samme som i andre sportsgrene, men man kan nok godt regne med, at han får forlænget og forhøjet sin kontrakt, siger Jesper Worre.

Mads Pedersens kontante præmie for sit verdensmesterskab løber op i beskedne 7.750 euro, svarende til knap 58.000 kroner.

Det fremgår af en rapport fra UCI.

Til sammenligning indkasserede det danske fodboldlandshold 50 millioner kroner alene for deltagelsen ved sidste års VM-slutrunde i Rusland.

Var landsholdet blevet verdensmestre, kunne DBU sætte 237,7 millioner kroner ind på banken.

Dansk jubel i Harrogate, da triumfen er en kendsgerning. Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix Cykling En hel cykelverden bøjer sig: - Ingen så dette komme!

Michael Rasmussen kender Mads Pedersen rigtig godt og var meget bevæget over Pedersens verdensmesterskab. Foto: Tariq Mikkel Khan Cykling VM-sejr fik Kyllingen til at ryste: - Min kæreste tog fat i mig

Michael Valgren var første holdkammerat til at omfavne Mads P. Ben Stansall/Ritzau Scapiz. Cykling Valgren om vennens triumf: - Det går lige i hjertet

7 kommentarer
Vis kommentarer