Hitter hos bookmakerne: Sådan vil Lars vinde i dag

Lars Bak satser stort på dagens etape, og hos internationale bookmakere er troen også stor på danskeren

Lars Bak forud for fredagens etape. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lars Bak forud for fredagens etape. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

MORET (Ekstra Bladet): Lars Bak har sat et stort kryds i kalenderen i dag. I al fald var det helt tydeligt at nå den konklusion, da danskeren fremlagde sin personlige taktik forud for fredagens etape, der byder på kuperet terræn frem mod mål i Rodez.

Lotto-Soudal-rytteren fremstod således aldeles veloplagt, før han trillede ned mod startstregen under en bagende hede.

- Jeg synes, formen er god, og jeg tror, at chancerne gode. Det er klart, at man skal have stærke ben og så skal man også have heldet for at ramme udbruddet, siger Lars Bak.

- Det handler om at disponere rigtigt og selvfølgelig opsøge heldet. Og du skal selvfølgelig også have gode ben for at køre med. Jo flere gange du kører med, jo større er din chance, men hvis man kører med som et vildt dyr derude, kan man omvendt også risikere at køre med for mange gange, og så er man ikke med, når den rigtige gruppe kommer af sted, siger Bak.

Lars Bak i aktion (Foto: Tariq Mikkel Khan) Cykling Lotto-chef: I dag kan Lars Bak angribe

Han forudser en etape, hvor adskillige hold sandsynligvis vil forsøge at få ryttere af sted i udbrud, da det for mange aktører kan være så som så med muligheder for sejre set i forhold til de tilbageværende etaper i årets Tour de France. Selv har han da også fået frie tøjler.

En stor cadeau
- Jeg vil gøre alt for at komme med, og vi har fem mand på holdet, der har fået lov til at forsøge sig, så vi vil prøve at dække hinanden af og hjælpe hinanden.

- Flere af de store internationale bookmakere har dig som tredjestørste favorit til dagens etape. Hvad tænker du om det?

Det er da en cadeau, og det er da flot af dem.  Det er jeg glad for.

- Skal man spille penge på det?

- Nu skal vi lige slå koldt vand i blodet. Det kommer til at lyde som om, at sejren allerede er hjemme. Men det må du da gerne gøre, og så kan vi snakke sammen bagefter, om det var den rigtige beslutning.

Lance Armstrong bakker op om Bjarne Riis. (Foto: AP) Cykling Armstrong støtter Riis-comeback i Tour'en

2 kommentarer
Vis kommentarer