Holm efter nyt kaos: Vi har ikke kedet os specielt meget

Et styrt med et brækket kraveben til Tony Martin sender Etiix-QuickStep ned ad rutsjebanen, efter at de eller overvandt krisen fra tourens begyndelse - en hektisk start for det belgiske mandskab, erkender sportsdirektør Brian Holm

Brian Holm. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Brian Holm. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

LE HAVRE (Ekstra Bladet): Der kan efterhånden skrives tykke bøger om Etixx-QuickSteps Tour de France 2015. Og som enhver god knaldroman har den historie lidt af hvert.

Der var nedtur med Tony Martins missede gule trøje på 1. etape. Mere nedtur på 2. etape, hvor holdet fra en fordelagtig position mistede både etapesejr og gul trøje.

Mere nedtur, da samme Martin på ny missede trøjen på Mur de Huy – igen med et sølle sekund.

Så optur, da Martin endelig tog trøjen efter imponerende brostens-kørsel.

Froome og Nibali var i samtale efter etapen (Foto: Polaris) Cykling Det så du ikke på tv: Froome på krise-visit hos Astana

Og så nu: Ny nedtur, efter tyskeren styrtede på vej mod den sidste km på 6. etape.

- Vi har ikke kedet os specielt meget. Der har været fest og farver – på godt og ondt. Det har været ganske underholdende.

Sindssygt ærgerlige
- Det har været lige ved og næsten, og bedst som vi render med armene i vejret, så får vi et gok i nødden, siger holdets sportsdirektør Brian Holm.

Han kunne kort efter etapen ikke sige noget med sikkerhed, og meldingerne er præget af usikkerhed. Det er bekræftet, at Martin har pådraget sig en fraktur af venstre kraveben – men ikke at han er ude af tour de France.

Tony Martin fik hjælp af fire holdkammerater for at komme i mål (Foto: AP) Cykling Tony Martin bekræfter: Kravebenet er brækket

Det regner Brian Holm dog med er tilfældet.

- Det havde selvfølgelig været sjovere at vinde etapen uden at miste Tony. Men skulle han have brækket den alligevel, så var det meget heldigt, at vi vandt etapen.

- Vi er sindssygt ærgerlige over det – men vi må køre videre. Vi har vundet to etaper og har haft den gule trøje et par dage.

- Så uanset hvad der sker herfra, så har vi indtil nu kørt et fornuftigt Tour de France – helt galt kan det ikke gå, siger Brian Holm.

0 kommentarer
Vis kommentarer