Hulkende storfavorit ude af Flandern Rundt

Belgieren Greg Van Avermaet røg i asfalten med fire holdkammerater og Jakob Fuglsang og erkendte snart grædende, at løbet er slut for hans vedkommende

Greg Van Avermaet vandt Omloop Het Nieuwsblad i februar og siden Tirreno-Adriatico. Nu er hans sæson efter alt at dømme sat i bero efter et styrt. (Foto: AP).
Greg Van Avermaet vandt Omloop Het Nieuwsblad i februar og siden Tirreno-Adriatico. Nu er hans sæson efter alt at dømme sat i bero efter et styrt. (Foto: AP).

Først styrtede vinderen af Milano-Sanremo, franskmanden Arnaud Démare (FDJ), og udgik, og dernæst røg stortalentet Tiesj Benoot (Lotto-Soudal) på røven og så, med 103 kilometer til målet i Oudenaarde, blev storfavoritten Greg Van Avermaet (BMC) slynget i asfalten og måtte udgå af årets Flandern Rundt.

Van Avermaet røg ned med fire holdkammerater og Astana-rytteren Jakob Fuglsang. Den danske debutant kom hurtigt i sadlen igen, men på asfalten lå flere BMC-ryttere og ømmede sig.

Fabian Cancellara vinder i 2014 sin tredje sejr i Flandern Rundt. Han besejrer i spurten Greg Van Avermaet og Sep Vanmarcke. Alle tre er i favoritfeltet igen i år. (Foto: AP). Cykling Flandern Rundt: Her er favoritterne

Michael Schär lå uhyggeligt stille og lidt foran ham var det så holdkaptajn Greg Van Avermaet, som snart syntes at fatte, at løbet var slut.

Van Avermaet begyndte at hulke og smed i forbitrelse sin hjelm væk, mens hans slog ud efter sin havarerede cykel. Et umiddelbart godt bud på, hvad der var hændt ham, er et brækket kraveben. På Twitter bekræftede hans søster kort efter, at det netop var et brækket kraveben, der sendte broderen ud af løbet.

Også Schär er udgået, og de to holdkammerater er fragtet til undersøgelse på hospitalet.

1 kommentar
Vis kommentarer