Ikonisk par halter efter toppen til seksdagesløbet

Michael Mørkøv og Oliver Wulff formåede lørdag ikke at nærme sig de forreste i det københavnske seksdagesløb.

Foto: THOMAS SJØRUP/Scanpix
Foto: THOMAS SJØRUP/Scanpix

Det lykkedes ikke par nummer 7 at bringe sig på omgangshøjde med de førende på tredjedagen ved det københavnske seksdagesløb i Ballerup.

Michael Mørkøv og makkeren Oliver Wulff er således stadig en enkelt omgang efter de tre forreste par og ligger på en samlet fjerdeplads - præcis som tilfældet var efter andendagen.

Det er således igen det belgiske par nummer 16 med Kenny De Ketele og Morena De Pauw, der indtager førstepladsen efter en begivenhedsrig dag i Ballerup Super Arena.

Det tysk-danske par nummer 9 med Theo Reinhardt og Marc Hester lagde sig i spidsen af løbet efter aftenens første jagt.

Aftenens sidste jagt på 40 minutter blev indledt med angreb fra alle sider.

Hester og Reinhardt forsøgte efter bedste evne at forsvare forspringet, mens par nummer 7 skulle forsøge at indhente to omgange på det førende par.

Mørkøv og Wulff formåede at hente en omgang på resten af feltet med omkring et kvarter tilbage af jagten.

Flere af de øvrige par forsøgte derefter forgæves at gå i kontra på 7'ernes angreb.

Jagten skulle til sidst afgøres mellem par nummer 7, par nummer 8 og det belgiske par nummer 16.

Her viste danske Matias Malmberg fra par nummer 8 sig overraskende som den stærkeste, da han slog Michael Mørkøv og Kenny De Ketele i spurten.

I den samlede stilling betyder lørdagens resultater, at par nummer 16 fører foran Theo Reinhardt og Marc Hester. Det hollandske par nummer 1 indtager tredjepladsen foran Mørkøv og Wulff, der er en omgang efter de tre førende par.

Par nummer syv efter torsdagens åbningsjagt. Foto: Ritzau Scanpix Cykling Mørkøv må lægge dæmper på ivrig makker i seksdagesløb

Cykling - Hun stod med rumpen i en udfordrende positur

Michael Rasmussen gennemgår det store bagland af danske cykelryttere. Foto: Olivia Loftlund Cykling Glæd jer: 2018 var exceptionelt - 2019 bliver ikke ringere

0 kommentarer
Vis kommentarer