Jublende Froome: Løbet er ikke forbi endnu

Chris Froome er jublende glad for, at han satte Alberto Contador til vægs i Spanien, men løbet er ikke forbi

Briten Chris Froome fik mere, end han havde regnet med, da han lørdag kørte fra Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) på et bjerg i Andalusien.

Den britiske Sky-rytter var 28 sekunder hurtigere end Contador på etapen, og han skulle kun bruge 27 for at overtage føringen.

I sidste efterårs Vuelta a Espana var Alberto Contador den stærkeste og fik det mentale overtag. Samme mønster gentog sig på fredagens klatretur i Vuelta a Andalucia, hvor Contador var 19 sekunder hurtigere end Froome.

Men lørdag slog Froome altså tilbage.

- Jeg er fuldstændigt forbløffet over, at jeg gjorde det her i dag. Jeg kom til løbet med en følelse af, at jeg skulle finde mine ben, teste dem og se, hvad jeg var i stand til. At være i stand til at vinde etapen og føre løbet, er helt utroligt, siger Chris Froome til sit holds hjemmeside.

Bliver en god duel
Froome glæder sig over over udsigten til at få flere dueller med Alberto Contador.

Se også: Duellen lever: Froome slår igen mod Contador

- Denne situation er godt for løbet og godt for sportens fans. Det kommer til at blive en god duel mellem Alberto og mig. I går var han stærkest, og i dag var det mig, siger Chris Froome videre.

På Tinkoff-Saxos hjemmeside konstaterer en lidt skuffet Contador, at når det er tidligt på sæsonen og formen endnu ikke er helt på plads, er det normalt med udsving.

- I går havde jeg en fantastisk følelse. I dag havde jeg ikke de samme ben, siger Alberto Contador.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere