Kæmpe-bet: Storfavoritten misser klassikerne

Schweiziske Fabian Cancellara er udgået af belgisk endagsløb efter styrt. Styrtet koster ham deltagelse i årets Flandern Rundt og Paris-Roubaix

Fabian Cancellara havde problemer med at holde på syret med sin venstre hånd, hvor de frygter, at håndleddet er brækket. (Foto: Zuma Press)
Fabian Cancellara havde problemer med at holde på syret med sin venstre hånd, hvor de frygter, at håndleddet er brækket. (Foto: Zuma Press)

Tempo- og klassikerspecialisten Fabian Cancellara er blevet skadet efter et styrt i fredagens endagsløb E3 Harelbeke i Belgien.

Efter godt 39 kilometer ramte schweizeren fra holdet Trek Factory Racing asfalten sammen med en større gruppe ryttere, og undersøgelser på det lokale hospitalt har afsløret, at han har brækket to hvirvler i ryggen.

Holdets direktør Dirk Demol fortalte efterfølgende til Sporza TV, at det sandsynligvis var en vandflaske, som forårsagede styrtet, og han beretter om, at Cancellara også har slået ryggen.

- Han slog sit håndled og den nedre del af ryggen. Han kunne ikke køre længere. Han så absolut ikke godt ud, fortæller Dirk Demol, der kunne se sin stjernerytter forsøge at fuldføre løbet. Han måtte dog droppe forehavendet 10 kilometer efter styrtet.

Se også: Strid magtkamp: Tinkov provokerer Riis

Se også: Tinkov får dansk-hjælp af Google

Cancellaras skade betyder, at både Flandern Rundt (5. april) og Paris-Roubaix (12. april), to af sæsonens store løb for klassikerkongen Cancellara, kan stryge schweizeren på deltagerlisten.

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere