Kim A. melder klassikerkonge i topform før Flandern

Fabian Cancellara skal regnes blandt topfavoritterne i Flandern Rundt, som han tidligere har vundet tre gange

Denne mand kan vinde Flanderen Rundt, mener Kim Andersen)
Denne mand kan vinde Flanderen Rundt, mener Kim Andersen)

Fire sejre er det allerede blevet til i denne sæson for cykelveteranen Fabian Cancellara (Trek), og den 35-årige schweizer går ind til sin sidste Flandern Rundt i topform.

Sådan lyder den skræmmende melding til konkurrenterne fra en af Treks sportsdirektører danske Kim Andersen inden søndagens udgave af den enormt prestigefyldte forårsklassiker.

- Han er i godt humør, og motivationen er helt i top - også fordi han ved, at det er sidste gang, han stiller op i disse løb.

- Det bliver svært at komme uden om ham som en af topfavoritterne, når man ser på, hvordan han har kørt indtil videre i denne sæson, siger Kim Andersen.

Jakob Fuglsangs Astana har et blakket ry i cykelsporten. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Cykling De gode mod de onde: Ingen kan lide Fuglsangs hold

Cancellara er kommet først over stregen i endagsløbene Trofeo Serra de Tramuntana og Strade Bianche, ligesom han har vundet enkeltstarter i Volta ao Algarve og Tirreno Adriatico i årets første måneder.

Han varmede op til Flandern Rundt med to fjerdepladser i E3 Harelbeke og Gent-Wevelgem, og intet tyder på, at alderen trykker schweizeren, som har meldt ud, at karrieren slutter ved udgangen af året.

- Jeg tror godt, vi kan forvente at se ham på podiet igen i denne klassikersæson, lyder det forsigtige bud fra Kim Andersen.

Bliver han fremtidens danske klassikerkonge? (Foto: All Over Press) Cykling Hylder dansk kæmpetalent: Han kører som en gud

Fabian Cancellara har vundet Flandern Rundt tre gange. Første sejr kom i 2010, og den blev fulgt af triumfer i 2013 og 2014.

Han har også demonstreret sin klassikerstyrke med tre sejre i Paris-Roubaix og en enkelt i Milano-Sanremo.

0 kommentarer
Vis kommentarer