Kostede holdet sejren: Jeg var ude, hvor jeg ikke kunne bunde

Nicolas Roche var yderst skuffet, efter hans Sky-hold havde tabt holdtidskørslen med 0,62 sekund til BMC

Nicolas Roche kunne ikke følge sine holdkammerater op ad sidste stigning. (Arkivfoto: AP)
Nicolas Roche kunne ikke følge sine holdkammerater op ad sidste stigning. (Arkivfoto: AP)

Sølle 0,62 sekunder.

Det var marginen mellem britiske Team Sky og dagens amerikanske vinder-hold BMC på dagens holdtidskørsel på niende etape af Tour de France.

Og der var ingen tvivl om, hvem der kostede den britiske cykel-mastodont sejren.

Ireren Nicolas Roche havde nemlig store problemer på den afgørende stigning, hvor han havde særdeles svært ved at sidde med på Sky-toget.

Derfor var de fire øvrige ryttere nødt til at vente på Roche, da det er femte mands tid i mål, der tæller. Ireren fik dog kæmpet sig ind over målstregen, men det var ikke nok, og Sky måtte nøjes med en andenplads.

- Jeg var ude, hvor jeg ikke kunne bunde. Der er ikke ord, der kan beskrive min skuffelse, sagde den detroniserede rytter efter løbet til fransk tv, mens sveden stadig haglede fra hans pande.

Roche (tv.) var oppe i det røde felt, og måtte næsten slæbes ind over stregen af Chris Froome (Foto: Zeus) Cykling Dagens taber: Han skulle have smæk med en våd avis

Ekstra Bladets Tour-kommentator Michael Rasmussen var heller ikke just imponeret over Nicolas Roches kørsel. Han skulle have prygl med en våd berlinger af sine holdkammerater for den der, mener Rasmussen.

- Men samtidig viser det bare, hvor ubarmhjertig denne disciplin er. Han ville selvfølgelig gerne have kørt 0.63 sekunder hurtigere. Det er svært at sige, hvor det gik galt, men han skulle måske have sprunget en føring over tidligere, siger Kyllingen til Ekstra Bladet.

8 kommentarer
Vis kommentarer