Annonce:
Annonce:

'Kujonagtigt angreb i nat': Normans Vuelta-holdbus brændt af

Torsdag morgen var der intet holdmøde i teambussen for Lasse Norman og holdkammeraterne. Bussen var nemlig helt udbrændt efter en pyroman havde været på spil

Lasse Norman kommer ikke til at kører mere i teambussen under Vueltaen, efter en pyroman natten til torsdag satte ild til den. Foto: Aqua Blue Sport
Lasse Norman kommer ikke til at kører mere i teambussen under Vueltaen, efter en pyroman natten til torsdag satte ild til den. Foto: Aqua Blue Sport
Annonce:
Følg Cykling

Torsdag morgen vågende Lasse Norman og holdkammeraterne på Aqua Blue Sport op til en chokerende og kedelig nyhed. Teambussen havde været udsat for et brandforsøg, og den stod meget udbrændt til skue for rytterne før 12. etape af Vuelta a España. Det skriver holdet på twitter. 

- Vores holdbus er blevet totalskadet i et kujonagtigt angreb i nat. Ingen kom til skade. Politiet har anholdt en mistænkt.

Branden skulle angiveligt være startet ved, at en madras blev skubbet ind under bagenden af bussen, og derefter sat ild til. Aqua Blue Sport har også lagt billeder ud af den udbrændte holdbus.

De viser en komplet ødelagt bus, hvor store dele af den bageste venstre side er brændt væk. Inde i selve bussen har ilden raseret så voldsomt, at loftet er væk, og der er hul i taget.

Du kan se de voldsomme billeder herunder.

(Foto: Aqua Blue Sport)

Annonce:

Bussen var ellers parkeret på samme vej som flere af de andre holds teambusser, men de har altså ikke været udsat for brandforsøg. 

Reaktionerne strømmer ind
Det voldsomme brandforsøg har fået flere af de andre hold til at vise medfølelse over for Aqua Blue Sport og tilbyde sin hjælp under resten af Vueltaen. Du kan læse flere af reaktionerne her.

Dårlig Vuelta
Lasse Norman og Team Aqua Blue Sport har haft en miserabel Vuelta, hvor man fortsat er uden etapesejr. Holdet har ikke en mand i top 20 til en eneste trøje, mens man ligger placeret sidst i holdklassementet.

Bedste rytter for det irske kontinental-hold er østrigeren Stefan Denifl, der ligger nummer 68. Lasse Norman har heller ikke haft den bedste Vuelta. Han ligger sjettesidst i den samlede stilling - over to en halv time efter Chris Froome på førstepladsen.

Aqua Blue Water kommer ikke til at køre mere i bussen under Vueltaen, og de må nu se sig om efter andre muligheder for at komme rundt i Spanien under resten af løbet.

Astanas stjernefrø satte Froome og co. til vægs

Formstærk italiener tager anden Vuelta-sejr

Supernedkører vinder i Vueltaen - Froomes trøje truet

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: