Kun et mirakel kan få Riis og Seiers cykelhold klar til 2017

Bjarne Riis og Lars Seier kan kun blive klar til næste sæson med et cykelhold, hvis der indtræffer et mirakel, siger Lars Seier

Lars Seier pointer, at han og Bjerne Riis ikke bliver klar til 2017 med det World Tour-hold, der skal være drivakslen i deres forretning. Foto: Lars Poulsen
Lars Seier pointer, at han og Bjerne Riis ikke bliver klar til 2017 med det World Tour-hold, der skal være drivakslen i deres forretning. Foto: Lars Poulsen
Følg Cykling

Gryden er i den grad i kog i The Riis-Seier Project, som Bjarne Riis og Lars Seier meget rammende kalder deres fælles projekt.

Det halter dog lidt på et enkelt punkt - og det er desværre det centrale i hele projektet: Cykelholdet.

Det forklarede Lars Seier fredag på sin facebook-side, hvor han tog imod spørgsmål fra sine følgere.

her drejede det første sig nemlig om, hvordan det går med cykel-projektet.

- Det går ret godt, fasktisk. Det drejer sig ikke kun om et hold. Selvfølgelig er den overordnede tese, at et World Tour-hold kan bruges som løftestang for en række aktiviteter. Sjovt nok er World Tour-holdet det langt sværeste at få op at køre, indleder Lars Seier sit video-indlæg.

Her forklarer han også, at selskaberne omkring cykelholdet omfatter ernærings-apps, virtuelle trænings-verdener, et rejse- og eventbureau, en spinningcykel samt den allerede effektuerede overtagelse af det danske kontinentalhold, Team Virtupro-Véloconcept.

World Tour-holdet er i gang med at blive bygget op, men der er en enkelt stor udfordring, forklarer den danske finansmand.

- Og så arbejder vi stadig på World Tour-holdet. Vi har Michael Rogers som direktør for selskabet, og vi har et par andre ansættelser, der er stærke på den tekniske side, som vi snart vil tale lidt mere om. Så vi er ved at have basen for et stærkt hold.

- Men det er klart den største prioritet at finde de rette sponsorer. Det kræver en stor indsats, og vi har gang i mange gode dialoger, men det er også klart nu, at med mindre der indtræffer et mirakel, så er vi ikke klar til 2017. Så vi sigter efter 2018, siger Lars Seier.

Det er dog langt fra en katastrofe, for så er der tid til at finpudse på andre fronter, pointerer han.

- Det betyder ikke så meget. Vi vil løfte de andre selskaber, der alligevel ville have krævet noget arbejde - og vi vil også opbygge et meget interessant forretnings-netværk omkring cykelsporten. Så der er meget aktivitet, og der vil være mere nyt i de kommende måneder, siger han.

Riis-Seier Project blev annonceret i februar, og umiddelbart lignede det en lancering i 2017 - men det kræver altså et mirakel.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale