Kvæstet Degenkolb: Jeg har det okay

Paris-Roubaix-vinder John Degenkolb bekræfter efter lørdagens alvorlige ulykke, at han efter omstændighederne har det godt, og at den svært skadede finger kan sættes på plads - ikke amputeres

John Degenkolb havde en fantastisk sæson i 2015, hvor han startede med at vinde Milano-Sanremo (billedet) og derefter Paris-Roubaix. (Foto: ANSA)
John Degenkolb havde en fantastisk sæson i 2015, hvor han startede med at vinde Milano-Sanremo (billedet) og derefter Paris-Roubaix. (Foto: ANSA)

Den voldsomme ulykke på Giant-Alpecins træningslejr i spanske Calpe sendte seks ryttere på hospitalet.

Flere medier rapporterer, at grunden til ulykken var, at en britisk kvinde havde bevæget sig over i den forkerte side af vejen og derfor var pløjet direkte ind i seks cykelryttere, der ikke kunne nå at undvige.

En af dem var Paris-Roubaix-vinderen John Degenkolb, der har brækket underarmen og beskadiget en finger så voldsomt, at den måske skulle amputeres.

Nu har han lagt en besked på Facebook, hvor han heldigvis kan mane det sidste i jorden - selv om fingeren stort set var revet af.

- På baggrund af de mange beskeder og ønsker om god bedring kommer her en kort udmelding. Jeg har det under omstændighederne godt.

- Tidligere blev sårene på låret, underarmen og læben under fuld narkose lappet sammen.

- Lige nu er jeg i ambulancen på vej mod Valencia og et større sygehus, hvor min venstre pegefinger skal rettes op. Den hænger kun knap nok fast på min hånd.

- Jeg kan ikke huske meget. Jeg ønsker alle de andre gutter alt det bedste. Jeg opdaterer senere. Tak for jeres forståelse.

Gode nyheder trods alt for tyskeren, der har udset sig Milano-Sanremo og Paris-Roubaix - begge løb, han vandt sidste sæson - som de første store mål i denne sæson.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen