Kyllingen tilbage i sadlen

Michael Rasmussen er atter konkurrencerytter efter at have fået en plads på et Viborg-baseret mountainbikehold

Michael Rasmussen får sin nye trikot overrakt af indehaver af Fri Cykler i Viborg, Chris Mads Rasmussen. Cykelklubben har base i hans butik. (Foto: Søren Blom).
Michael Rasmussen får sin nye trikot overrakt af indehaver af Fri Cykler i Viborg, Chris Mads Rasmussen. Cykelklubben har base i hans butik. (Foto: Søren Blom).

Tidligere verdensmester i mountainbike og næsten Tour de France-vinder Michael Rasmussen er tilbage i sadlen som konkurrencerytter. Tirsdag blev han i Viborg udstyret med en spritny mountainbike og en ny trikot i cykelbutikken Fri BikeShop, som er sponsor for hans nye hold. Det udspringer af cykelklubben Racing Viborg, som har base i cykelbutikken.

- Jeg skal ikke ud og give hele verden køretur. Det er ikke derfor, jeg begynder igen. Jeg skal først og fremmest ud og være sammen med nogle gode mennesker, siger Michael Rasmussen.

Se også: Rasmussen slipper for yderligere straf

- Men jeg ved da nok, hvad der sker, når jeg får et nummer på ryggen: Så bliver det med den samme gamle ærekærhed og blodsmag i munden - bare på et andet niveau, siger Rasmussen med et grin.

Omkring 15 ryttere er tilknyttet cykelklubben Racing Viborg, og så er der et stort netværk omkring klubben, som blandt andet på frivillig basis sørger for at holde cykelsporene i skovene i orden, fortæller Rasmussen.

Michael Rasmussen peger på årets overraskelse i Tour de France (Foto: Tariq Mikkel Khan) Cykling - 26. jul. 2015 - kl. 11:30 Kyllingen: Her er årets Tour-overraskelse

Han søger licens i H40-klassen i Danmarks Cykle Union snarest, og så er han klar til at køre både på landevej og på mountainbike i skovene. Det er i første omgang mountainbike, han regner med at bruge sin tid på.

12 kommentarer
Vis kommentarer