Annonce:
Annonce:

Lars Seier afviser Tinkov-rygte

Rigmanden Lars Seier Christensen giver på sin hjemmeside et par ledetråde om 'The Riis - Seier Project', som handler om cykling, men som skal 'skabe et bedre økonomisk fundament end hidtil'

Oleg Tinkov, Bjarne Riis' ældste søn, Jesper, og Lars Seier Christensen fotograferet under Tour de France 2014. Tinkov vil sælge sit hold, men Lars Seier og Bjarne Riis har ikke købt det, siger Seier Christensen nu. (Foto: Claus Bonnerup).
Oleg Tinkov, Bjarne Riis' ældste søn, Jesper, og Lars Seier Christensen fotograferet under Tour de France 2014. Tinkov vil sælge sit hold, men Lars Seier og Bjarne Riis har ikke købt det, siger Seier Christensen nu. (Foto: Claus Bonnerup).
Annonce:
Følg Cykling

Bjarne Riis og Lars Seier Christensen har ikke købt deres gamle cykelhold tilbage fra den russiske milliardær Oleg Tinkov. Det fastslår Lars Seier Christensen på sin hjemmeside som optakt til torsdagens pressemøde, hvor han og Riis vil præsentere 'The Riis - Seier Project'.

- Nej, vi har ikke købt det gamle hold tilbage, selv om det står klart, at min ven og tidligere forretningspartner, Oleg Tinkov, ønsker at trække sig ud af sporten i næste sæson, skriver Lars Seier på hjemmesiden tilhørende hans nye virksomhed, Seier Capital. Hjemmesiden for 'The Riis - Seier Project' er endnu under konstruktion.

Projektet er således tilsyneladende ikke et nyt cykelhold, men det har 'i det mindste noget med cykling' at gøre, skriver Lars Seier. Det er et projekt, der rækker bredere ud end bare et cykelhold.

Annonce:

- Målet er at skabe et stærkere, økonomisk fundament end det, man normalt forbinder med et cykelhold, skriver Lars Seier.

- En af de svære ting ved at være involveret i et sportshold er tendensen til, at al indkomst ender som løn til spillerne (eller rytterne). En sponsor ønsker at se sine penge gå til et forstærket hold frem for at fylde op på holdejerens bundlinje.

Efter rygtestormen: 'The Riis & Seier Project' indkalder til pressemøde

- Dette er et evigt problem i sport, og det må der gøres noget ved. Jeg tror, at The Riis - Seier Project tager hånd om dette problem på en ny og innovativ måde, og det er det, vi vil præsentere på torsdag, skriver Lars Seier Christensen.

Han fastslår, at der er andre involveret i projektet, men at det først torsdag står klart, hvem der er med. Seier Christensen skriver, at der har været stor interesse for projektet.

Annonce:

Sidste efterår forlød det i cykelverdenen, at Bjarne Riis forhandlede med Oleg Tinkov om at købe sit hold tilbage. Det skulle være foregået med Lars Seier Christensen som økonomisk bagmand. Handlen blev som bekendt aldrig til noget, men Oleg Tinkov annoncerede siden, at han agter at forlade cykelsporten ved udgangen af 2016.

Han tog mandag med sædvanlig arrogance imod Lars Seiers melding om, at han og Riis ikke har købt Tinkovs hold. 'Nyheden' kom ham for øre via den danske blogger Veloropa, og han reagerede med en forsikring om, at han ikke vil græde over det, men derimod hulke af grin - det sidste udtrykt med et stribe 'emoticons'.

Bjarne Riis er på rygteplan sat i forbindelse med et nyt Bahrain-projekt, der skal resultere i et World Tour-hold med debut i 2017. Søndag annoncerede prins Nasser Bin Hamad al-Khalifi af Bahrain, at hans drøm om et stort professionelt cykelhold nu omsider bliver en realitet. Kort efter bragte det store nyhedssite cyclingnews.com Riis i spil, men endnu er der ikke officielt kød på historien.

Annonce:

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har flere håbefulde managers været til møde med prinsen i Bahrain og er rejst derfra i opløftet stemning i tro på, at prinsen var positivt stemt over for et samarbejde. En enkelt manager skulle angiveligt have været så fast i troen, at han var i gang med at indgå aftaler med materiel-sponsorer, før det stod ham klart, at prinsen ikke agtede at bakke ham op.

Medie: Riis og Seier med i kæmpe cykelprojekt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: