Løbsdirektør: Han slår danskerne og vinder løbet

Edvald Boasson Hagen fra MTN-Qhubeka kommer til at vinde Post Danmark Rundt, forudser Jesper Worre

Snupper Hagen det hele i Danmark? (Foto: AP)
Snupper Hagen det hele i Danmark? (Foto: AP)

Når 144 ryttere tirsdag formiddag i Struer stiller til start i den 25. udgave af Post Danmark Rundt, er det med en lille norsk favorit iblandt dem. Det forudser løbets direktør, Jesper Worre.

- Skal jeg pege på en, som, jeg tror, vinder, vil jeg pege på Edvald Boasson Hagen (MTN-Qhubeka), fordi han kommer direkte fra Touren.

- Danske Christopher Juul-Jensen (Tinkoff-Saxo) er også et godt bud, fordi han kører en god enkeltstart, som nok er en anelse bedre end nordmandens, siger han til Ritzau.

Se også: Uheldig Tour-dansker kører alligevel Danmark Rundt

I løbets 25. jubilæumsudgave er der bortset fra flere velkendte danske navne ellers ikke mange internationale stjerner, som stiller til start i Struer. Men Jesper Worre er alligevel rigtig godt tilfreds med kvaliteten.

- Vi har ingen superstjerne i år, men vi har satme mange gode navne. Jeg synes, Edvald Boasson Hagen er en fantastisk cykelrytter. Han er på niveau med Fuglsang, Bak og Valgren, siger han.

For første gang siden 1997 vil det også være muligt for seerne at følge med i rytternes strabadser, når DR1 hver dag viser de sidste to timer af etaperne. Det er frugten af lang tids hårdt arbejde, og det glæder Jesper Worre.

Se også: Endnu en stjernerytter kører Post Danmark Rundt

- Vi har kæmpet og kæmpet, fordi det er en dyr produktion. Men det betyder noget, fordi der er kommet tre norske etapeløb, som er kategoriseret lavere, men har købt sig ind på Eurosport fra dag ét.

- Vi har ikke lige så mange penge, og derfor har det været en hård kamp, men nu er vi på. Det bliver fedt, siger han.

Fra første parket foran fjernsynet vil seerne også få muligheden for at stifte bekendtskab med det 22-årige danske stortalent Magnus Cort (Orica-Greenedge), der har vundet løbets første etape de foregående to år.

- Han har allerede vundet tre etaper i løbet, så han har alt, hvad der skal til for at blive den mest vindende rytter i Post Danmark Rundt nogensinde, siger Jesper Worre.

Se også: Akut pengenød: Danmarks største cykelhold tæt på lukning

Løbet begynder tirsdag i Struer klokken 12.20 og slutter lørdag, når feltet rammer Frederiksberg.

0 kommentarer
Vis kommentarer