Mads Pedersen henter ny dansk etapesejr i Australien

Mads Pedersen vandt 2. etape i Herald Sun Tour. Lasse Norman Hansen bevarede føringen i den samlede stilling

Mads Pedersen vandt etapen efter en tæt spurt med Steele von Hoff. Foto: Claus Bonnerup
Mads Pedersen vandt etapen efter en tæt spurt med Steele von Hoff. Foto: Claus Bonnerup

For anden dag i træk blev det til dansk etapesejr i det australske cykelløb Herald Sun Tour, da 2. etape blev kørt fredag.

Mads Pedersen (Trek-Segafredo) vandt etapen til Ballarat efter en tæt spurt, hvor danskeren besejrede australieren Steele Von Hoff.

Mads Pedersen blev onsdag nummer to på prologen i Herald Sun Tour, men fredag kom han altså på podiet som etapevinder.

- Det er dejligt at få en sejr. Jeg var så tæt på i prologen og igen på 1. etape, siger han til Herald Sun Tours hjemmeside.

Mads Pedersens landsmand Lasse Norman Hansen, der vandt 1. etape torsdag, bevarede føringen i den samlede stilling, hvor Steele Von Hoff er nummer to.

Den danske Aqua Blue Sport-rytter var en tur i asfalten på fredagens etape, men han formåede at køre med de bedste hjem.

- Et par ryttere foran mig røg ned. Jeg ramte rytteren foran mig, og min cykel røg ned, men heldigvis landede jeg på fødderne, siger Lasse Norman Hansen.

Daniel Wagner i aktion. Foto: All over press. Atletik Dansker vandt VM-guld i længdespring - nu skal han til vinter-OL

Michael Mørkøv og par nummer syv er på omgangshøjde. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix Cykling Par nummer 7 er med fremme

Fransk fodbold Dommer sparker spiller: Nu får han hård straf

Andy Carroll var eftersigende tæt på at skifte til Chelsea, men en skade er kommet i vejen for dette. Foto: /Frank Augstein/AP Sport og Spil Mølby: Chelseas angriberjagt ligner en joke

0 kommentarer
Vis kommentarer