Magnus Cort slået af Greipel i Holland

Den 22-årige dansker Magnus Cort kæmpede mod blandt andre Andre Greipel om etapesejr i Eneco Tour

Magnus Cort måtte bøje sig for blandt andre Andre Greipel i et løb i Holland. (Arkivfoto: Tariw Mikkel Khan)
Magnus Cort måtte bøje sig for blandt andre Andre Greipel i et løb i Holland. (Arkivfoto: Tariw Mikkel Khan)

Magnus Cort Nielsen (Orica-Greenedge) kæmpede mandag med om sejren på 1. etape af det belgisk-hollandske cykelløb Eneco Tour.

Den 22-årige dansker var dog ikke helt stærk nok og måtte nøjes med syvendepladsen, da etapen efter 183 kilometer blev afgjort i en massespurt i Bolsward.

Sejren gik til italieneren Elia Viviani (Team Sky), der kunne notere sæsonens tredje sejr. Viviani har tidligere på året vundet etaper i Giro d'Italia og Dubai Rundt.

Det var generelt et hårdt sprinterfelt Magnus Cort var oppe imod i finalen, hvor den måske stærkeste af dem alle - tyske Andre Greipel (Lotto Soudal) - måtte nøjes med fjerdepladsen.

Greipel vandt tidligere på sommeren fire etapesejre i Tour de France. Blandt andet triumferede tyskeren på den mest prestigefulde sprinter-etape med afslutning på Champs-Élysées i Paris.

Magnus Cort er i gang med sin første sæson hos Orica-Greenedge, efter at den unge dansker tidligere har haft stor succes hos det danske hold Team Cult Energy. Blandt andet med tre etapesejre i Post Danmark Rundt.

Eneco Tour består af syv etaper og slutter på søndag.

1 kommentar
Vis kommentarer