Annonce:
Annonce:

Mandag satte han ild til Tour-hotellet - Tirsdag er han i udbrud

Elie Gesbert tog fejl af stikkontakterne på sit værelse og satte brand til hotellet på hviledagen

Foto: All Over
Foto: All Over
Annonce:
Følg Cykling

Rytterne har foreløbig gennemført ni etaper i årets Tour de France, hvor især søndagens kæmpe-etape over tre stigninger udenfor kategori sendte rytterne til tælling.

Så hviledagen i går, mandag, bekom sikkert rytterne ganske vel. Det er en dag uden alt for mange kilometer på cyklen og så ellers en dag, hvor energiniveauet skal være så lavt som overhovedet muligt.

Om det var trætheden, der var skyld i en ret dramatisk hændelse på det lille Tour-mandskab Fortuneo-Vital Concepts hotel, skal vi lade være usagt, men faktum var i hvert fald, at holdets unge rytter Elie Gesbert fik sendt holdets hotel på den anden ende, da han ved en fejl fik startet en brand, der betød, at dele af hotellet skulle evakueres. Det fortæller flere franske medier.

Annonce:

Gesbert lagde sit håndklæde på den elektriske radiator, der dog var slukket. Men Gesberts problem var bare, at han tog fejl af kontakten til lyset og kontakten til radiatoren, da han skulle ud.

Han fik derfor tændt for radiatoren og forlod så værelset for at gå til frokost med holdet. Håndklædet blev straks varmt på radiatoren og endte til slut med at antænde og starte en ildebrand.

Det forårsagede naturligvis masser af røg, og derfor blev dele af bygningen evakueret, mens branden blev slukket. Heldigvis kom ingen til skade ved branden, men stakkels Gesbert fik nok alvorligt røde ører ovenpå brand-uheldet.

I dag befinder Gesbert sig mere i sit rette element, da han sammen med de resterende Tour-ryttere er rullet ud på årets 10. etape, og franskmanden havde ikke planer om at lægge på den lade side og få tankerne om branden på afstand nede i feltet.

Nej, Tour-debutanten er således drønet af sted i dagens udbrud, sammen med Wanty Groups Yoann Offredo.

To mand kæmper de allerede nu en kamp mod overmagten.

Følg dagens etape LIVE her

Annonce:

Se Tour'ens pengeliste: Disse hold scorer kassen

Fuglsang undrer sig over holdkammerat: Hvorfor angreb du os?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: