Matthews banker Sagan i Schweiz

Australske Michael Matthews (Orica-GreenEdge) sprintede forbi Tinkoff-Saxos Peter Sagan og vandt 4. etape i Schweiz Rundt

Michael Matthews vandt 4. etape i Schweiz Rundt. (Foto: AP/Miguel Angel Morenatti)
Michael Matthews vandt 4. etape i Schweiz Rundt. (Foto: AP/Miguel Angel Morenatti)

Der bliver hevet og flået i Tom Dumoulins (Giant-Alpecin) førertrøje i Schweiz Rundt.

Specielt fra Tinkoff-Saxos kaptajn Peter Sagan, der med en stribe bonussekunder tirsdag da også var tæt på at overhale hollænderen.

Den slovakiske allrounder må dog nøjes med at være et enkelt sekund efter, da han tabte sprinten på 4. etape til en veloplagt Michael Matthews (Orica-GreenEdge), mens BMC's Greg Van Avermaet tog tredjepladsen.

Philippe Gilbert har haft lidt knas med ledelsen på BMC-holdet, der har tøvet med at udtage ham til Tour de France. Nu har han selv gjort valget lettere - han er skadet og kører ikke. (Foto: Zuma Press) Cykling Formstærk Gilbert må vinke farvel til Touren

Sagan havde dog været i gult, hvis det ikke havde været fordi Dumoulin på en indlagt spurt tog tre bonussekunder og nu altså blot fører med et enkelt af slagsen.

Danske Jakob Fuglsang (Astana) var endnu en gang med helt fremme på den kuperede 193,2 km lange rute fra Flims til Schwarzenbach, og han er på en samlet femteplads 18 sekunder efter Dumoulin.

Jakob Fuglsang var endnu en gang med helt fremme. (Foto: Claus Bonnerup) Cykling Fuglsang fløj igen - Sagan tog sejren

Det klassement bliver der dog vendt op og ned på onsdag, hvor løbets kongeetape bliver kørt.

Her skal rytterne ud på 237,3 km med to voldsomme stigninger. Først Bielerhöhe og så afslutningen op til Sölden, hvor alle klassement-favoritterne bliver spillet ud mod hinanden.

2 kommentarer
Vis kommentarer