Annonce:
Annonce:

Medie: Riis og Seier med i kæmpe cykelprojekt

Bjarne Riis og Lars Seier ser ud til at blive en del af et nyt stort cykelprojekt med base i Bahrain

Bjarne Riis og Lars Seier bliver måske meget snart en del af et nyt international cykelstorhold. Det mener Cycklingnews i hvert fald at vide. (Foto: Claus Bonnerup)
Bjarne Riis og Lars Seier bliver måske meget snart en del af et nyt international cykelstorhold. Det mener Cycklingnews i hvert fald at vide. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Cykling

Skal man tro det anerkendte cykelsite Cycklingnews, kommer vi meget snart til at se Bjarne Riis i cykelverdenen igen. For ifølge Cycklingnews bliver Bjarne Riis, oven i købet sammen med sin gamle sponsor Lars Seier Christensen, en del af et nyt stort projekt med base i oliestaten Bahrain. Det skrev sitet søndag aften.

Allerede tidligere søndag kunne Bahrains ældste kongesøn, Nasser Bin Hamad Al Khalifa, fortælle på sin Facebook-side, at Bahrain får et nyt storhold.

 

- Det er virkelighed! Jeg vil gerne officielt bekendtgøre tilblivelsen af et cykelhold i Bahrain. Vores hovedformål er at introducere cykelsporten, støtte unge atleter, at opretholde en sund livsstil i vores region og at konkurrere med de bedste hold i verden, skriver Bin Hamad på sin Facebook-side.

Provokerende Cipollini chokerer med nøgen-svar

Annonce:

Denne nyhed stemmer måske meget godt overens med en anden af slagsen. Nemlig den at Lars Seier allerede få dage forinden havde indkaldt til et stort anlagt pressemøde, som finder sted i Danmark på torsdag, hvor han og Riis vil være til stede ved mikrofonerne.

Derfor er det muligvis også det projekt og samarbejde, Riis og Seier vil løfte det berømte slør for.

Cycklingnews skriver også, at andre store cykelpersonligheder har været rygtet inde over Bahrain-projektet på to hjul. Søndag blev Den tidligere Tour de France-vinder Vicenco Nibali sat i forbindelse med projektet. Det skriver Gazetta dello Sport angiveligt ifølge Cycklingnews.

Årsagen til at det rygte ikke virker helt usandsynligt er, at italieneren mod udgangen af den kommende sæson samtidig med, at Nibali ved tidligere lejlighed har vist utilfredshed med tilværelsen hos Astana, hvor han kører nu.

Den nye Tour of Oman-mester har også været til Trek-Segafredo og Lampre-Merida.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: