Midt i Fuglsang-mareridt: - Jeg tænkte først 'fuck'

Magnus Cort fandt diverse eder og forbandelser frem, da han så sin holdkammerat Jakob Fuglsang styrte lige foran sig

Hør hvad Michael Rasmussen synes om 1. etape her.

BRUXELLES (Ekstra Bladet): Magnus Cort er kommet til Tour de France med 'en mission: At køre Jakob Fuglsang højt op i klassementet.

Allerede på første etape så den mission ud til at blive skudt ned, da Jakob Fuglsang styrtede. Det var bestemt ikke med i planen.

- Det var lige præcis, hvad der ikke måtte ske.

- Jeg sidder lige på hjul af Jakob. De styrter lige foran ham, og han har ingen vej udenom. Så han kører ind i dem og ryger ud over styret, fortæller Magnus Cort.

Han nåede ikke at tænke meget i sekunderne efter, men handlede på instinkt.

- Jeg tænkte først, 'fuck', og bagefter var det, 'han skal videre igen'. Jeg sagde til ham, at han skulle tage min cykel, men han samlede sin egen cykel op og gik hen og fandt sine briller.

- Jeg havde godt set, at de lå der, men tænkte, 'fuck de briller, lad os bare komme af sted'.

Fuglsang kom på cyklen igen og kunne med Corts hjælp nå frem til feltet efter en intens jagt. I de knap ti stressende kilometer var det ikke mange ord, Cort nåede at udveksle med kaptajnen.

- Jeg var sådan set ligeglad med, hvordan han havde det. Han skulle bare tilbage til feltet. Det var vist det, jeg sagde til ham, siger Magnus Cort.

Jakob Fuglsang stod for dagens blodige styrt, men også Geriant Thomas røg i asfalten. Foto: JEFF PACHOUD Cykling - 6. jul. 2019 - kl. 19:02 Fuglsang i blodigt styrt: Også rivalen røg ned

Se også: Kaos til sidst: Fuglsang i blodigt styrt

Egan Bernal (Team INEOS) er MIchael Rasmussens favorit til den gule trøje. Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/Ritzau Scanpix Cykling - 6. jul. 2019 - kl. 10:31 Kyllingen vover pelsen: De rydder Tour-podiet

Se også: Valgren dvæler ikke ved fortiden: - Så havde jeg skudt mig selv

Se også: Tour-vinder om værste rivaler: - Fuglsang springer i øjnene

Se også: Tour de France 2019: Stilling

9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere