Millionerne ruller: Contador tæt på ny kontrakt

Alberto Contador forventes at forlænge sin karriere med endnu et år hos sit nuværende amerikanske mandskab, Trek-Segafredo

Fremtiden er næsten på plads for Alberto Contador. Foto: AP
Fremtiden er næsten på plads for Alberto Contador. Foto: AP
Følg Cykling

Årets Tour de France er vanen tro stedet, hvor kontrakter bliver indgået, millioner skifter hænder, og rytterne sikrer sig nye, lukrative kontrakter, eller må acceptere lønnedgange.

En af sportens allerstørste navne, som der længe har været et spørgsmålstegn omkring, er Alberto Contador. Den 34-årige spanier står nemlig på nuværende tidspunkt uden kontrakt for næste sæson.

Han indgik en et-årig aftale med sit nuværende amerikanske hold, Trek-Segafredo, sidste år, hvor der var en option for en et-årig forlængelse.

Nu tyder meget på, at den option kommer i brug, og spanieren derfor fortsætter sin karriere endnu et år. Det fortæller Cyclingnews.com.

Tidligere på sæsonen var det fremme, at Contador ville stoppe karrieren efter næste sæsons Giro d'Italia, men det ville efterlade Trek-Segafredo svækket i resten af sæsonen, og uden mulighed for at agere i forhold til det i denne sæsons 'transfervindue.

Foto: Claus Bonnerup/ Ritzau Foto
Foto: Claus Bonnerup/ Ritzau Foto
 

- Selvfølgelig er vi i forhandlinger med Alberto. I øjeblikket er vores fokus på Tour de France. Der er ikke noget afklaret endnu, men vi arbejder godt sammen om det for tiden, så vi forsøger at nå i mål om en fælles aftale, siger Team-manager Luca Guercilena og slår fast, at der er tale om en hel sæsons kontraktforlængelse.

Hvordan næste sæson skal se ud for spanieren, er der dog ikke fastlagt noget omkring

- Vi snakker ikke om næste års kalender lige nu. Det vigtigste lige nu er Touren, og så sætter vi os ned og snakker om fremtiden bagefter.

Contadors sandsynlige kontraktforlængelse er dårligt nyt for italieneren Fabio Aru. Jakob Fuglsangs italienske holdkammerat, og manden han deler kaptajn-hvervet med under dette års Tour, står nemlig uden kontrakt for næste år, og der har ellers være en del snak om, at Aru var på vej til det amerikanske mandskab.

Holdets italienske hovedsponsor Segafredo vil gerne have en profil fra hjemlandet på holdet, og Guercilena skulle også være begejstret for Aru og hans evner. Men hans krav om en kontrakt på tre millioner euro gør hans fremtid uvis.

Arus nuværende hold Astana er ikke umiddelbart villig til at honorere de krav, og går Contadors forlængelse i orden, så er Trek også lukket land for Aru.

I stedet er det nystartede UAE Emirates i førersædet i forhold til at sikre sig Arus underskrift, lyder det.

Jo, transfermøllen er i fulde omdrejninger.

Konkurrent imponeret: Fuglsang? Han skal tages seriøst

Tour-krig raser efter voldsomme anklager: ’Kom nu! Hvad laver I?’

Fuglsang viste Tour-form: Nu håber han på tid med sin nyfødte pige

Seneste nyt

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.