Movistar sender Tour-stjerner til Vuelta'en

Det spanske cykelhold Movistar sender både Nairo Quintana og Alejandro Valverde til Vuelta a España

Nairo Quintana tager en tørn mere på de spanske landeveje. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Nairo Quintana tager en tørn mere på de spanske landeveje. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Trods et hårdt Tour de France ser det ud til, at de fleste af stjernerne også stiller op til Vuelta a España sidst i august.

Mandag bekræfter Movistar-holdet på sin hjemmeside, at ikke kun Alejandro Valverde, men også Nairo Quintana, vil være at finde på startlisten, når feltet ruller ud på de spanske veje fra 22. august.

Se også: Tinkoff-Saxo-dansker siger farvel: Her er hans nye hold

Dermed satser holdet tungt på en stærk præstation i løbet efter et Tour de France, hvor Quintana og Valverde blev henholdsvis toer og treer i det samlede klassement, men ikke magtede at skaffe holdet en eneste etapesejr.

I sidste års Vuelta nåede begge Movistar-stjerner at bære den røde førertrøje, men hvor Quintana styrtede på enkeltstarten, måtte Valverde nøjes med den samlede tredjeplads efter vinderen Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) og Chris Froome (Sky).

Se også: Amerikansk toprytter knaldet for doping

Contador kommer ikke til start i årets Vuelta efter at have kørt både Giro d'Italia og Tour de France, men Chris Froome har luftet muligheden for, at han stiller op og jagter en doubletriumf efter sin sejr i Touren - foran Quintana og Valverde.

Også nummer fire fra Tour de France, Vincenzo Nibali, kommer til det spanske etapeløb, som er årets sidste grand tour.

Vueltaen indledes med en holdtidskørsel på 7,4 kilometer. I sidste års udgave af løbet vandt Movistar netop den disciplin på første etape, men der var etapen 12,6 kilometer lang.

Se også: Tinkov lufter ønskelisten: Drømmer om Brian Holms stjerne

0 kommentarer
Vis kommentarer