Nairo Quintana sår tvivl om Vuelta-deltagelse

Nummer to fra Tour de France, Nairo Quintana, tør endnu ikke sige, om han kommer til Vuelta a España

Nairo Quintana er ikke sikker på, at han fysisk vil være i stand til at køre Vueltaen efter det hårde Tour de France. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Nairo Quintana er ikke sikker på, at han fysisk vil være i stand til at køre Vueltaen efter det hårde Tour de France. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Nairo Quintana (Movistar) viste storform i den sidste uge af Tour de France, da det lykkedes ham at ryste den hidtil suveræne Chris Froome (Sky) i førertrøjen.

Quintana måtte dog nøjes med andenpladsen i klassementet, og derfor opstod der hurtigt snak om, at colombianeren ville jagte sejren i årets sidste grand tour, Vuelta a España, der starter i august.

Men Quintana tør endnu ikke love sin deltagelse i det spanske etapeløb.

- Vi overvejer det stadig, men det afhænger helt af min fysiske tilstand, siger Quintana til letour.fr.

Cykling Avis: Vincenzo Nibali dropper Tour de France

Ud over andenpladsen i Tour de France blev Nairo Quintana også en suveræn vinder af ungdomstrøjen, og han føler sig sikker på, at Tour-sejren nok skal ende hos ham en dag.

- Jeg synes, Froome er en fantastisk konkurrent, og jeg tvang ham til at lide for sejren. Han er en meget stærk rytter, som fortjente sejren. Han har arbejdet hårdt for det, men jeg har mange år endnu til at vinde løbet. Jeg er kun 25 år gammel, lyder det fra Quintana.

Chris Froome har også luftet tanker om at stille op til årets Vuelta a España, men det vides heller ikke, om den britiske Tour-vinder møder op i Spanien.

7 kommentarer
Vis kommentarer