Nu taler Riis - vil hellige sig familien

Bjarne Riis har kort taget ordet efter bruddet med Oleg Tinkov - i den nærmeste fremtid vil han hellige sig familien og tænke over sin professionelle fremtid

Sådan blev Bjarne Riis fyret. (Video: Jonas Ryefelt)

- I den umiddelbare fremtid vil jeg dedikere min tid til min familie, mine venner og til at tænke igennem og finde ud af, hvad jeg gerne vil opnå i mit fortsatte professionelle liv.

Sådan runder Bjarne Riis et statement publiceret på sin søns Twitter-konto af. De første ord fra den nu tidligere manager for Tinkoff-Saxo, der mandag erklærede, at Riis var fortid på holdet.

Helt rigtigt, Oleg. Bjarne Riis har scoret et - stort- tocifret millionbeløb på sit salg af cykelholdet (Foto: Claus Bonnerup) Cykling Riis forgyldt: Har scoret millioner på Tinkov

Samtidig præciserer Bjarne Riis, at han har forståelse for, at der er megen interesse for hans person lige nu, men at aftalen med Tinkoff-Saxo betyder, at han ikke kan sige noget om bruddet.

Selv om afslutningen på det cykelhold, han selv gennem mange år var ejer af, blev brat, så har han mestendels gode tanker derfra:

- Mine mange år med holdet har på mange måder været en bemærkelsesværdig rejse. Og jeg vil gerne benytte lejligheden til at udtrykke min taknemmelighed og takke alle, der har bidraget til at gøre det til en uforglemmelig en af slagsen - fra ryttere over ansatte og til fans.

Holdejer Oleg Tinkov (tv.) og holdets direktør Stefano Feltrin (i midten) har dikteret, at ingen på Tinkoff-Saxo siger noget som helst i sagen om Bjarne Riis. (Foto: Claus Bonnerup) Cykling Tinkoff-Saxo-ansatte har fået mundkurv på

- En speciel tak skal lyde til ryttere og ansatte på Tinkoff-Saxo. Fortsæt med at arbejde hårdt. Så er jeg sikker på, at I når de resultater, I sigter mod.

56 kommentarer
Vis kommentarer