Nye dansker-planer efter giga-triumfen: - Jeg vil betale tilbage

Ovenpå de sidste par ugers gode præstationer er Michael Valgren klar til at betale tilbage til sit hold i søndagens Liege-Bastogne-Liege

I sin karriere som ungdomsrytter har Michael Valgren nydt store triumfer i det traditionsrige cykelløb Liege-Bastogne-Liege.

I 2012 og 2013 vandt han U23-versionen af den belgiske klassiker - begge gange i soloudbrud.

Søndag er han med igen og taget hans forrygende form i betragtning, så er der chancer for, at der venter et flot løb forude.

- Jeg kan godt lide løbet, og jeg har gode minder derfra.

- Jeg ser frem til Liège, ikke kun fordi det er et større løb, men fordi det er et større mål, siger han til cyclingnews.com.

Jakob Fuglsang var en vigtig mand i Michael Valgreens triumf i Amstel Gold, hvor han sørgede for at presse konkurrenterne, så Michael Valgreen kunne køre først over stregen, og den tillid er han parat til at betale tilbage søndag.

- Sammen med Jakob (Fuglsang) håber jeg, at vi kan bruge vores holdstyrke igen, og jeg kan betale ham tilbage for den hjælp, han gav mig i Amstel Gold i sidste uge.

I 2014 skiftede Valgren Tinkoff fra den nu tidligere kontinental-hold, Team Cult Energy for at køre med på senioniveau i klasikkerne.

- De første år, jeg kørte Liège, var virkelig svært, men i 2016 blev jeg nummer 14 eller deromkring, hvilket jeg faktisk var rigtig glad for. Det er et superhårdt løb - måske et af årets hårdeste løb.

Alligevel glæder Michael Valgren sig til årets udgave og selvtilliden er helt i top.

- Det er et løb jeg virkelig godt kan lide, og forhåbentlig kan jeg gentage min præstation i Amstel og være med fremme igen, slutter han.

Danske Mads Pedersen blev nummer fem i det belgiske forårsløb Dwars door Vlaanderen. Arkivfoto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix Cykling Voldsomt Valgren-styrt i drama: Dansk komet tæt på sensation

Cykling Jubler over dansk super-forår: Bedste sæson i generationer

Michael Valgren kører først over målstregen i Amstel Gold Race. Foto: AP/BAS CZERWINSKI Cykling Cykelstjerne bøjer sig i støvet: 'Jeg er vild med Valgren'

 

5 kommentarer
Vis kommentarer