Nyt vanvid i nat: Nu raser Tinkov på dansk

Oleg Tinkov skriver nu på noget, der ligner dansk, men det er ikke pæne ord om danskerne, det danske folk og Bjarne Riis

Oleg Tinkover knap så venlig mod danskerne og Bjarne Riis, som han var under sommerens Tour de France (Foto: Claus Bonnerup)
Oleg Tinkover knap så venlig mod danskerne og Bjarne Riis, som han var under sommerens Tour de France (Foto: Claus Bonnerup)

Man kan diskutere, om tweets fra Oleg Tinkov, den russiske ejer af cykelholdet Tinkoff-Saxo, efterhånden er relevante for danske medier mere.

Men i disse dage går Saxo-Banks ejer Lars Seir stadig og håber på at genforene den suspenderede sportsdirektør Bjarne Riis med russeren, og så kan det måske være yderst relevant og lure stemningen hos Tinkov.

 Se også: Tinkov: Riis-farvel betyder intet

Og at dømme ud for nattens udskejelser på Twitter, så er Tinkov ikke i sit danskervenlige humør.

Lidt over midnat dansk tid sendte han nemlig disse tre tweets af sted på noget, der ligner dansk.

Om Tinkov har lært danske gloser af sine ansatte, eller om han har været i gang med Google Translate vides ikke, men skal man tolke lidt på udtalelserne, så skyder han med skarpt efter det danske folk, de danske rigmænd samt måske Bjarne Riis.

- Stop klynkeriet, at I ikke skammer jer. I er en rig nation og kan ikke finde nogen, der vil bruge penge på det danske hold. Det er billigt. Nu er det et russisk hold, skriver Tinkov.

- Jeres helt solgte sit hold. Han har i lang tid ikke boet i Danmark, vågn op. Hep på det russiske hold, eller gå ud og drik snaps og spis sild, skriver Tinkov.

- Jeg vil blokere alle, der skriver noget vrøvl. Skam jer lille nation, og farvel, skriver Tinkov, hvis man skal forsøge at oversætte.

Oleg Tinkov er en mystisk mand (Foto: CLaus Bonnerup)
Oleg Tinkov er en mystisk mand (Foto: CLaus Bonnerup)
 

Saxo-Bank-ejer Lars Seir Christensen udtalte så sent som onsdag, at han stadig håber, at genforene Riis og Tinkov.

- Jeg har personligt talt med de involverede parter over de sidste par dage, og der er efter min opfattelse intet, der forhindrer at sagen kan løses i al mindelighed, såfremt parterne reelt ønsker dette. Nogle gange kan der både i sport og forretning opstå uenighed, og alle ledende figurer omkring holdet er som bekendt passionerede mennesker, skrev Seier.

Se også: Dansk stjerne: Derfor droppede jeg Tinkoff-Saxo

- Men så må man finde et kompromis og se fremad igen. Det kan også lade sig gøre her. Jeg har tilbudt parterne at mægle mellem dem, såfremt det kan få tingene til at falde på plads, skrev Seir altså onsdag.

Det er angiveligt i næste weekend i forbindelse med Flandern Rundt, at den store genforening er planlagt.

Se også: Mentor og forbillede: Derfor er Riis rytternes mand

163 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere