Annonce:
Annonce:

Officielt: Chris Anker Sørensen får to år hos Riwal

Chris Anker Sørensen skal fra næste sæson træde i pedalerne for det danske kontinentalhold Riwal.

Chris Anker Sørensen. Foto: Claus Bonnerup
Chris Anker Sørensen. Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Cykling

Som Ekstra Bladet allerede tirsdag kunne afsløre, skifter cykelrytteren Chris Anker Sørensen (Fortuneo-Vital) fra årsskiftet til det danske kontinentalhold Riwal, som har udstyret ham med en toårig kontrakt.

Chris Anker har sikret sig nyt job

Det oplyser holdet i en pressemeddelelse.

Rygterne om skiftet har floreret i den seneste tid, og nu har holdet altså bekræftet kontrakten med den danske mester fra 2015.

- Jeg har haft adskillige muligheder i forhold til, hvor jeg ønskede at køre fremover - men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg har valgt det rigtige, siger Chris Anker Sørensen til sit nye holds hjemmeside.

Ifølge den tidligere danske mester trak ønsket om at kunne give noget tilbage til dansk cykelsport hos Riwal, men også familien har haft afgørende indflydelse.

Annonce:

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en tilværelse som protour-rytter med omkring 200 årlige rejsedage i længden er uforeneligt med et familieliv, siger han.

32-årige Chris Anker Sørensen har i år kørt for det franske hold Fortuneo-Vital, for hvem han kørte Tour de France i sommer.

Derudover udgjorde han i august det danske hold i linjeløbet ved OL i Rio sammen med Jakob Fuglsang (Astana) og Christopher Juul-Jensen (Orica-Bikeexchange).

Trods deltagelse i flere store løb har 2016 langtfra været Chris Anker Sørensens bedste.

Det er ikke blevet til nævneværdige resultater, men hos Riwal tror man på, at han stadig kan bringe noget til holdet.

- Chris Anker har fortsat stor appetit på cykelløb, og hans motivation er stadig ekstremt høj. Så det er en enorm gevinst for vores hold, at han bliver tilknyttet, siger Riwal-sportsdirektør Michael Blaudzun til hjemmesiden.

Annonce:

Chris Anker Sørensen kørte tidligere for Bjarne Riis på CSC-holdet, som senere skiftede navn til Saxo Bank og nu hedder Tinkoff. Sørensen nåede ni år på holdet, inden han før denne sæson skiftede til Fortuneo-Vital.

Chris Anker har tidligere været en del af Team Tinkoff. I artiklen herunder kan du komme helt tæt på det terrorregime, som russeren kørte.
Bag facaden: Så skræmmende er der på Team Tinkoff

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: