Annonce:
Annonce:

OL flytter Danmark Rundt til lige efter Touren i 2016

Cykelløbet Post Danmark Rundt klemmes ind i hullet mellem Tour de France og OL næste år. Løbsdirektør jubler

Jesper Worre, løbsdirektøren i Post Danmark Rundt, jubler over det danske etapeløbs nye placering. (Foto: Tariq Khan/Polfoto)
Jesper Worre, løbsdirektøren i Post Danmark Rundt, jubler over det danske etapeløbs nye placering. (Foto: Tariq Khan/Polfoto)
Annonce:
Følg Cykling

Næste års OL i Brasilien afvikles fra 5. til 21. august, og det har givet problemer for Danmarks største cykelløb, Post Danmark Rundt, der normalt køres i den periode. Nu er problemet løst.

- I første omgang var planen at afvikle Post Danmark Rundt efter de olympiske lege, men nu er det i samarbejde med Den Internationale Cykelunion (UCI) lykkes at få terminen fra onsdag den 27. til søndag den 31. juli.

To danskere i ilden: Her er VM-favoritterne

- Altså lige efter afviklingen af Tour de France og med finale seks dage før landevejsløbet ved OL, hedder det i en pressemeddelelse fra Danmarks Cykle Union (DCU).

Løbsdirektør Jesper Worre jubler over den nye termin - midt mellem verdens største cykelløb - og verdens største sportsbegivenhed.

Tony Martin var storfavorit til at tage VM-titlen i enkelstart. Men han blev slået. Se her, hvordan det gik for sig.

- Denne løsning er noget nær optimal for os. Vi ligger lige efter Tour de France og vil fungere perfekt som sidste forberedelsesløb op til OL i Rio.

- Eksempelvis har det danske landevejshold planlagt at rejse mandagen efter, at vi slutter søndag 31. juli på Frederiksberg.

- Derfor er jeg også overbevist om, at vi kommer til at præsentere et verdensklassefelt på de danske landevej om godt ti måneder, siger Jesper Worre i pressemeddelelsen.

Post Danmark Rundt 2016 bliver udgave nr. 26.

Dansk cykelhåb fortsætter på anden klasse

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: