Par nummer 7 fastholder førsteplads

Marc Hester og hans makker i par nummer 9 kørte sig på andenpladsen på dag tre i Ballerup Super Arena

Par nummer 7 fører fortsat i Ballerup. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Par nummer 7 fører fortsat i Ballerup. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Par nummer 7 kan også efter tredjedagen af det københavnske seksdagesløb overnatte på førstepladsen.

Parret, der udgøres af danske Michael Mørkøv og belgiske Kenny De Ketele, måtte ellers for en stund overlade førerpositionen til par nummer 1. Det skete, da Yoeri Havik og Moreno De Pauw rundede 100 point og dermed fik tildelt en bonusomgang lørdag eftermiddag.

Dermed var det hollandsk-belgiske par pludselig på omgangshøjde med det ikoniske par nummer 7 og tog førstepladsen med flest point.

Lørdag aften kunne Mørkøv og De Ketele dog igen lægge sig i front af løbet, da de under en spurtserie rundede 100 point og dermed blev tildelt en bonusomgang.

Par nummer 9 sejrede i aftenens første jagt, da Marc Hester vandt spurten i et tæt opgør med Michael Mørkøv og Yoeri Havik.

En lang lørdag blev afsluttet med en 30 minutters jagt, hvor Marc Hester og Leif Lampater tog en omgang på de to forreste rivaler.

Dermed ligger parret inden søndag på andenpladsen med fire point mere end par nummer 1. Begge par er en enkelt omgang efter par nummer 7.

Selv om par nummer 9 fik mest ud af lørdagens ræs og kæmpede sig op på andenpladsen i løbet, betragter Michael Mørkøv stadig par nummer 1 som den største udfordrer til den samlede sejr.

- Jeg tror klart, at par nummer 1 er vores stærkeste konkurrenter. De kan følge os til dørs, når de virkelig går til den oppe på banen, siger Michael Mørkøv til Feltet.dk.

- Jeg synes især, at Havik kørte godt i aften. Han virker til at være kommet mere ind i løbet. De Pauw er en hurtig herre, som kan sikre dem mange point, tilføjer Mørkøv.

Michael Mørkøv og hans belgiske makker Kenny De Ketele fører i Ballerup. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix Cykling Par nummer 7 tager føring efter vildt ridt

Michael Mørkøv og par nummer syv er på omgangshøjde. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix Cykling Par nummer 7 er med fremme

0 kommentarer
Vis kommentarer