Rasende Sagan-mekaniker smed flaske efter kameramand

Der var bestemt ikke tilfredshed med en motorcyklist og hans kameramand fra Tinkoff-Saxos mekaniker Faustino Menez

Godt gået, sådan kunne TInkov sagtens have sagt til holdets mekaniker ved hotellet til aften (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Godt gået, sådan kunne TInkov sagtens have sagt til holdets mekaniker ved hotellet til aften (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Bølgerne gik højt ude på landevejen inde på 15 etapes afgørende kilometer i årets Tour de France

Peter Sagan skulle skifte sin cykel inde på etapens sidste 40 kilometer, men en motorcykel og en kameramand var i vejen for slovakken, der tydeligt irriteret sparkede ud efter motorcyklen.

Efter Sagan havde foretaget sit cykelskifte og var på vej frem igen, var det Tinkoff-Saxos mekaniker Faustino Menez, der lod raseriet tage over.

Cykling Drop gorilla-snakken - Han er jo verdens hurtigste

Han kylede en flaske efter motorcyklen, og den var ganske tæt på at ramme sit mål.

Efter etapen forklarede Sagan, hvordan han opfattede situationen.

- TV-kameraet var der, og han kørte meget tæt forbi mig. Min bil var bag motorcyklen, og den stoppede ti meter fra mig og blokerede for bilen. Alle var rasende. Mekanikeren smed bare flasken, lyder det fra Sagan ifølge Cyclingnews.com.

Se klippet på Twitter her
 

Selvom Munez reaktion kan være forståelig, så er det selvfølgelig ikke en passende opførsel. Der er dog lidt opbakning at hente til både Sagan og hans mekaniker fra BMC-rytteren Taylor Phinney, som fortsat kæmper en hård kamp for at vende tilbage til cykelsporten ovenpå en alvorlig skade.

 

- I stedet for at forællet, at Sagan sparker TV-motorcyklen, så burde man måske i stedet fortælle, at motrocyklen var meget tæt på at ramme Sagan, mens han skulle skifte sin cykel, skriver Phinney.

Holdejer Oleg Tinkov er også på mekanikerens side.

- Han ramte næsten :), skrev russeren således på Twitter, efter han havde set episoden.

I mål lignede det heller ikke, at Tinkov var sur. Som du kan se på billedet i toppen af artiklen, får Menez et solidt håndtryk af russeren på holdets hotel.

- Så kan de lære det, sådan skal de have det, de franskmænd, sagde Tinkov ved holdets hotel her til aften. Det fortæller Ekstra Bladets fotograf, der var til stede og tog billedet.

Menez' opførsel har dog fået konsekvenser. Således bliver sportsdirektør Sean Yates straffet for mekanikerens forseelse, og han må derfor ikke sidde med i sportsdirektør-bilen i morgen. Lidt pudsigt, at der umiddelbart ikke er nogen straf til manden, der kastede flasken.

22 kommentarer
Vis kommentarer