Annonce:
Annonce:

Remco Evenepoel skal køre Giro d'Italia i 2023

Cykelrytteren Remco Evenepoel, der vandt Vueltaen i år, har valgt at satse på Giro d'Italia til næste år

Remco Evenepoel kommer til at deltage i Giroen næste år. Foto: Jorge Guerrero/Ritzau Scanpix
Remco Evenepoel kommer til at deltage i Giroen næste år. Foto: Jorge Guerrero/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Cykling

Verdensmesteren Remco Evenepoel skal køre Giro d'Italia i 2023. Det oplyser Quick-Step, belgierens cykelhold, i en pressemeddelelse.

I en video på Instagram beretter Remco Evenepoel selv om nyheden.

- Hej med jer alle. Jeg er i øjeblikket i Italien for at forberede mig. Jeg vil køre Giroen i 2023. Det ser jeg virkelig frem til. Det bliver specielt, da jeg bærer VM-regnbuetrøjen.

- Jeg er i Amalfi nu. I kan se den berømte kirke bag mig. Jeg håber, I vil komme og se mig i Giroen, siger Remco Evenepoel i videoen.

Patrick Lefevere, der er chef hos Quick-Step, havde allerede på forhånd sagt, at han ville foretrække Remco Evenepoels deltagelse i Giroen frem for Tour de France næste år.

Planen er ifølge Patrick Lefevere at lade Remco Evenepoel køre Touren i 2024, og det skyldes blandet andet ruterne i de to grand tours næste år.

I 2023 er der flere enkeltstarter i Giroen end i Touren. Giroen byder på tre af slagsen og hele 70,6 kilometers kørsel mod uret. Touren har blot en enkelt på 22 kilometer.

Remco Evenepoel mestrer det hele sin cykel, men han er især dygtig på enkeltstarter.

Den 22-årige belgier havde stor succes i 2022. Ud over VM-sejren i linjeløbet vandt han blandt andet Liège–Bastogne–Liège, Clasica San Sebastian samt to etaper og den samlede sejr i Vuelta a España.

Remco Evenepoel stiller til start 6. maj i Giroen, som byder på 3448 kilometer over 21 etaper. Det er den første af sæsonens tre grand tours.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: