Annonce:
Annonce:

Riis barsler snart med nyt projekt

I løbet af kort tid dukker Bjarne Riis atter op til overfladen med et nyt projekt, erfarer Ekstra Bladet

Bjarne Riis og Lars Seier Christensen har over år opbygget et nært venskab, som nu synes at føre til et fælles projekt. (Foto: Claus Bonnerup).
Bjarne Riis og Lars Seier Christensen har over år opbygget et nært venskab, som nu synes at føre til et fælles projekt. (Foto: Claus Bonnerup).
Annonce:
Følg Cykling

Hvad Bjarne Riis helt nøjagtigt går og roder med, er det ikke lykkedes Ekstra Bladet at opklare, men der er noget i gang, og inden længe præsenterer han og Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen et nyt projekt.

Det har noget med cykling at gøre, men 'det rækker nok lidt bredere ud end bare cykling', siger en kilde.

På Facebook postede Lars Seier Christensen tidligt fredag en serie billeder fra en bar på Mallorca, hvor Bjarne Riis ses i et overflødighedshorn af mad, vin og frugt. Billederne ledsagede Seier Christensen med ordene:

- Vidunderlig bar i Palma de Mallorca, Abaco. Og i øvrigt en spændende snak om fremtiden med en vis Tour de France vinder. Lidt videre skal vi jo.

Annonce:

Riis, som i øvrigt ser ud til at have nydt bordets glæder på det seneste, ses storgrinende i selskab med en unavngiven herre. Det viser sig at være Bjarne Jensen med tilnavnet 'Verdensmesteren', som i mange år stod for sponsorarrangementer i Riis Cycling A/S.

Bjarne Jensen bekræfter over for Ekstra Bladet, at han var i selskab med Riis og Seier Christensen på baren, men han afviser venligt, men bestemt at fortælle, hvad der blev talt om.

Saxo-boss hjælper gerne: Derfor kommer Riis tilbage

- Ha, ha, det fortæller jeg ikke. Jeg er involveret på en måde, og der går nok ikke så længe, før noget bliver kommunikeret ud, siger Bjarne Jensen.

- Mere kan, vil og må jeg ikke sige. Det skal nok komme fra 'hestenes' egen mund, siger Bjarne Jensen.

Det har ikke været muligt at træffe Bjarne Riis for en kommentar, idet han siden sin fyring fra Tinkoff-Saxo i marts måned har kappet kontakten til hovedparten af dansk presse. Ekstra Bladet har via Saxo Bank-pressechef Cathrine Kier søgt en kommentar fra Lars Seier Christensen, men det har ikke kunnet lade sig gøre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: