Annonce:
Annonce:

Riis: Hårdt at være væk fra sporten

Bjarne Riis er tilbage efter næsten et års tænkepause, som han har brugt på at være familiefar og forberede sit comeback

Bjarne Riis har haft det svært med at være væk fra cyklingen (Foto: Lars Poulsen)
Bjarne Riis har haft det svært med at være væk fra cyklingen (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Cykling

Med sine dybe suk, skuldertræk og lange pauser har fåmælte Bjarne Riis aldrig været let at interviewe, men i det seneste år har det for de fleste journalister været helt umuligt. Riis har simpelt hen ikke taget sin telefon.

Siden han blev fyret af Oleg Tinkov på grund af påstået dovenskab har han holdt sig så langt væk fra dagspressen som muligt, for han trængte til en pause efter at have været en offentlig person det meste af sit voksne liv.

- Det har været hårdt at holde pause, for jeg har siddet på sidelinjen og har fulgt med, og det er da klart, at jeg nogle gange er brændt inde med min holdning og en mening, sagde Bjarne Riis torsdag.

Annonce:

- Men jeg har valgt at sige ’enten-eller’. Jeg har haft godt af at holde en vis distance. Jeg har ikke haft noget at bidrage med, men har bare haft brug for at trække stikket og være familiefar og se noget juniorfodbold og tage mine drenge med ud at stå på ski.

Bjarne Riis og Lars Seier ved torsdagens pressemøde (Foto: Lars Poulsen)
Bjarne Riis og Lars Seier ved torsdagens pressemøde (Foto: Lars Poulsen)

Værsgo Riis: Her er de ledige stjerner til dit cykelhold

Har Riis været fristet til at udtrykke sin holdning til for eksempel det politiske spil i cykelsporten, har han overhovedet ikke følt trang til at meddele sig, når det gælder spekulationerne om hans person. Rygterne fyger gerne gennem luften, når Riis er samtaleemne, og han har ikke ønsket at puste til ilden.

Det har han heller ikke fremover, lød det torsdag.

- Jeg vil gerne medvirke til noget, når der er noget konkret. Spekulationer om min person er ikke noget, jeg har ønsket at medvirke til. Jeg har ikke behov for at stille op til interviews hele tiden, sagde Bjarne Riis, som dog varsler, at han nu oftere vil besvare opkald fra journalister.

Især, hvis de kan tænkes at ville vide noget om, hvordan det går med Riis’ comeback til cykelsporten. Om det lykkes ham at etablere et nyt cykelhold.

Annonce:

- Nu er jeg parat til at vende tilbage. Jeg har lysten og ambitionen, men det skal ikke være for enhver pris. Et hold skal være nyskabende og spændende rent forretningsmæssigt. Ellers er det ikke interessant for mig, sagde Bjarne Riis.

Hemmelighedsfuld Riis: Jeg har en plan klar

Riis smider millioner: Klar til comeback i 2017

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: