Annonce:
Annonce:

Riis: Jeg har aldrig haft problemer med Oleg

Bjarne Riis har ikke problemer med at arbejde under nogen, og havde det heller ikke med kontroversielle Oleg Tinkov

Se klip fra pressemødet tidligere i dag her
Annonce:
Følg Cykling

D’ANGLETERRE (Ekstra Bladet):  For tiden må Bjarne Riis ’nøjes’ med at blive kaldt ved sit navn. Ingen titler af holdejer, teammanager eller sportsdirektør følger den forhenværende holdejer og har ikke gjort det, siden Riis blev fyret fra Tinkoff-Saxo af den nye holdejer Oleg Tinkov.

Et uskønt forløb, hvor Oleg Tinkov især brægede op og kastede hårde ord efter ’den dovne dansker’, mens Riis selv forholdt sig tavs. Og har gjort det stort set lige siden.

I dag dukkede han så op til overfladen igen, da han offentliggjorde det nye store projekt sammen med vennen Lars Seier Christensen kaldet Riis/Seier Holding Company.

Hemmelighedsfuld Riis: Jeg har en plan klar

På pressemødet offentliggjorde de to, at de har planer om at starte et nyt cykelhold allerede fra næste sæson, nu hvor Riis har haft et år til at se på cykelsporten udefra.

Annonce:

Ikke siden han var syv år, har Riis været ude af den verden, som han elsker så højt, og nu vil han tilbage. Men som hvad?

Riis erklærede selv, at han naturligvis skulle have en vigtig funktion på holdet, men har han egentlig lært af fortiden med Tinkov, så han ikke fremover ønsker at arbejde under en anden?

Riis smider millioner: Klar til comeback i 2017

- Jeg lærer noget hver dag, og hele forløbet med Oleg har også været en lærerig proces. Men jeg vil gerne sige, at jeg ikke havde noget problem med at arbejde under Oleg. Det havde jeg aldrig.

- Jeg er ikke en person, der siger, at jeg kun kan arbejde for mig selv og skal være øverste chef. Så jeg ser ingen problemer i at arbejde under en anden igen.

- Det vigtigste for mig er bare, at jeg i et nyt cykelprojekt kan se, at der er noget konstruktivt i det. At der er plads til nye ideer og tanker, så kan jeg sagtens arbejde under andre, lød det fra den – måske snart igen – danske teammanager.

Grov Tinkov advarer Bahrain-prins mod Riis

Annonce:

Værsgo Riis: Her er de ledige stjerner til dit cykelhold

Det eneste han ville sige om forløbet med Tinkov var, at han ikke selv mente, han var doven, men at Oleg selvfølgelig havde lov til at have sin holdning.

Dermed udelukker Riis ikke, at han kan arbejde under eksempelvis en prins fra Bahrain. En forbindelse der dog ikke blev gjort mere klar i dag. Hvordan fremtiden ser ud for Riis i cykelsporten, svæver fortsat i det uvisse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Løkke – for Ekstra Bladet bliver det en fest

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: