Riis' nye stjerne fejlede igen

Oleg Tinkovs og Bjarne Riis' gulddreng Peter Sagan blev slået på stregen af BMC's Greg Van Avermaet på tredje etape af Tirreno-Adriatico

Peter Sagan er indkøbt til at vinde, men det er endnu ikke lykkedes ham at vinde i Tinkoff-Saxo-trøjen. (Foto: Tariq Mikkel Khan).
Peter Sagan er indkøbt til at vinde, men det er endnu ikke lykkedes ham at vinde i Tinkoff-Saxo-trøjen. (Foto: Tariq Mikkel Khan).

Hvad han tjener årligt på Tinkoff-Saxo er formentlig nok til at sikre ham økonomisk resten af livet, men slovakken Peter Sagan tøver med at give den russiske milliardær og teamejer Oleg Tinkov valuta for pengene. Han har endnu ikke vundet i Tinkoff-Saxo-trøjen, og 'lige ved og næsten' er ikke nok for ærgerrige Tinkov.

Fredag blev Sagan slået på stregen af BMC's Greg Van Avermaet, da en gruppe af de hårdeste negle i etapeløbet Tirreno-Adriatico kom samlet til mål.

Se også: Sagan faldt igennem i nyklassiker

Sagan så stærk ud, men han sad dårligt placeret i finalen, hvilket gjorde det svært for ham at nå helt frem. Det var Van Avermaet ikke utilfreds med:

- Mit hold gav mig et godt 'lead out', og jeg kørte en lang spurt. De sidste 200 meter føltes meget lange. Det er en vigtig sejr for mig. Det er den første sejr i sæsonen altid - og så tilmed i et World Tour-løb, sagde Van Avarmaet.

Se også: Breschel glæder sig: Sagan kan løfte os alle

Etapen blev præget af et fem mand stort udbrud, som kørte af sted tidligt på etapen og på et tidspunkt havde næsten et kvarter ned til feltet. Forspringet skrumpede dog planmæssigt, og feltets store navne kunne spurte om sejren.

Etapen sluttede på en kort stigning, som til sidste meter skabte spænding om resultatet.

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere