Annonce:
Annonce:

Riis-profil: Det er skræmmende, så god jeg er

Rafal Majka føler sig i superform tidligt på sæsonen

Rafal Majka er flyvende (Foto: Claus Bonnerup)
Rafal Majka er flyvende (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Cykling

Han brød for alvor igennem under sidste års Tour de France, da han med to fornemme etapesejre og en sejr i bjergkonkurrencen printede sit navn ind på lystavlen hos andre en de mest cykel-dedikerede mennesker.

Tinkoff-Saxos unge polak Rafal Majka demonstrerede, at han kan være med på den allerstørste scene, og ikke længe efter Touren fortsatte Majka, hvor han havde sluppet, da han vandt hjemlandets World Tour-løb Polen Rundt efter ny, imponerende kørsel på stigningerne.

Samlet sejr til Riis-rytter i Polen

Med sådan et 2014 er forventningerne til Majka naturligvis skruet i vejret, selvom han fortsat forsøger at gemme sig i Alberto Contadors skygge, og blandt andet skal hjælpe spanieren til sejr under sommerens Tour de France, så forventes det, at han kan skabe resultater på egen hånd.

Annonce:

Og noget tyder på, at de resultater kan komme, førend holdet og han selv måske lige havde forventet det.

Polakken har i hvert fald vist god form i etapeløbet Tour of Oman, hvor han er med helt fremme på 11. pladsen, få sekunder fra førertrøjen. Og Majka selv erkender også, at han har en særdeles god følelse i den spinkle bjergkrop.

- Jeg føler mig utrolig veltilpas. For at være helt ærlig, så er det næsten skræmmende, så god jeg er på dette tidspunkt af året, lyder det struttende af selvtillid fra Rafal Majla i et interview med den polske cykelsportskommentator på Eurosport Adam Probosz. Det fortæller cyclingquotes.com

Riis' nye darling sikrer nok en sejr

Der kan meget vel være et topresultat i vente allerede i dag, når Tour of Oman-feltet rammer Green Mountain og kongeetapen i etapeløbet. Dagens etape slutter nemlig på deyy omkring seks kilometer lange bjerg Jabal Al Akhdhar, også kaldet Green Mountain.

Der er her, løbet normalt finder sin afgørelse, og mon ikke Majka vil gøre alt, hvad han kan, for at være med i finalen, når det går løs.

Hans form er i hvert fald til det...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: