Annonce:
Annonce:

Riis revser Tinkoff-Saxo: Matti-tilbud er latterligt

Bjarne Riis er forbløffet over, at Tinkoff-Saxo ikke har tilbudt Matti Breschel en 'ordentlig' kontrakt for den kommende sæson

Bjarne Riis mener, at Matti Breshel umuligt kan sige ja til Tinkoff-Saxos kontraktudspil. (Foto: Ole Steen)
Bjarne Riis mener, at Matti Breshel umuligt kan sige ja til Tinkoff-Saxos kontraktudspil. (Foto: Ole Steen)
Annonce:
Følg Cykling

Matti Breschel er efter at have været i en cykelmæssig bølgedal kommet stærkt tilbage i denne sæson, hvor han blandt andet har vundet to etaper i Danmark Rundt.

Men alligevel er den danske cykelprofils fremtid endnu ikke afklaret, eftersom hans kontrakt med Tinkoff-Saxo løber ud efter sæsonen.

Ifølge Bjarne Riis har Matti Breschel fået et kontrakttilbud, men det kan han umuligt sige ja til, mener den tidligere holdejer på Tinkoff-Saxo

- Jeg ved, at Matti har spurgt efter tilbud og sagt, at han ikke vi have så meget i løn. Det er ikke det, det drejer sig om. Jeg ved også, at det tilbud, han har fået fra Tinkoff-Saxo, er et tilbud, som man ikke kan sige ja til, for det er så latterligt, siger Bjarne Riis til TV2 Sport.

Matti Breschel er som skræddersyet til at bakke op om den slovakiske super-stjerne Peter Sagan, når han skal forsøge at vinde en eller flere af de store klassikere til næste år, mener Bjarne Riis.

- Jeg er målløs over at se, at Tinkoff-Saxo ikke får signet ham ved siden af Sagan. Det er bare ikke godt nok. Jeg synes, det er en katastrofe, siger Bjarne Riis.

Matti Breschel blev professionel i 2005 og har bortset fra en afstikker på to år til Rabobank kørt hele sin karriere for det dansk-russiske hold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: