Riis suspenderet fra Tinkoff-Saxo

Længere tids konflikt mellem Bjarne Riis og den russiske holdejer Oleg Tinkov har medført, at danskeren er 'suspenderet' som teammanager

Smilene er stivnet mellem Tinkov og Riis. Den første har angiveligt fyret den sidste (Foto: Claus Bonnerup)
Smilene er stivnet mellem Tinkov og Riis. Den første har angiveligt fyret den sidste (Foto: Claus Bonnerup)

Bjarne Riis er ’suspenderet’ som teammanager fra cykelholdet Tinkoff-Saxo, cykelholdet som han i december 2013 overdrog til den russiske rigmand Oleg Tinkov, skriver BT.

Oplysninger, som er blevet bekræftet til Ekstra Bladet af kilder tæt på cykelholdet.

Danskeren var ikke til stede under Milano-Sanremo, men de undrende ryttere måtte vente til mandag morgen på mail fra fra Oleg Tinkovs administrerende direktør, Stefano Feltrin.

Se også: 'Det er altid underholdende når Tinkov er til stede'

Holdet med de 80 ansatte var under etapeløbet Tirreno-Adriatico for godt en uge siden vidne til at længere tids konflikt mellem Oleg Tinkov og Bjarne Riis brød ud i lys lue. De pauvre resultater hidtil i sæsonen skulle i sidste ende være det, der kostede Riis jobbet som teammanager på holdet.

Feltrin ville dog ikke bekræfte BT’s oplysninger:

-Hvor har du hørt det? Det må du tale med Bjarne Riis eller Oleg Tinkov om. Jeg kan ikke kommentere på den slags rygter.

Se også: Medie: Bjarne Riis sat på plads af Tinkov
 

Den franske sportsavis L'Equipe afslørede for nylig, hvordan Oleg Tinkov under etapeløbet Tirreno-Adriatico havde slået i bordet og forlangt holdets hollandske sportsdirektør Steven de Jongh degraderet, fordi den spanske kaptajn og superstjerne Alberto Contador ikke formåede at følge den colombianske komet Nairo Quintana på løbets kongeetape.

I stedet skulle Riis sætte sig i forreste sportsdirektørbil og styre slagets gang. Det var Riis selv ikke enig med sin chef i, og det førte altså til et skænderi mellem de to, fortalte L 'Equipe dengang. Nu ser det skænderi ud til at være dråben, der kostede forholdet mellem Riis og Tinkov

Se også: Tinkov ærgrer sig: Bliver surt at miste Contador

91 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere