Annonce:
Annonce:

Rodriguez øjner samlet sejr i Vueltaen

Alt er åbent i kampen om den endelige sejr i Vueltaen, vurderer den nye mand i førertrøjen, Joaquim Rodriguez

Joaquim Rodriguez ved, at det bliver svært, men han kan ikke se, at han ikke skulle kunne vinde Vuelta a España. (Foto: Zuma Press)
Joaquim Rodriguez ved, at det bliver svært, men han kan ikke se, at han ikke skulle kunne vinde Vuelta a España. (Foto: Zuma Press)
Annonce:
Følg Cykling

Joaquim Rodriguez (Katusha) øjner en plads på podiet, når Vuelta a España slutter i Madrid, og den spanske rytter ser gerne, at det bliver øverst på skamlen.

- Alt er stadig muligt i Vueltaen, og hvorfor skulle jeg ikke slutte øverst på podiet. Det er i mine hænder, men først skal vi igennem enkeltstarten.

- Jeg skal levere en superpræstation, og jeg vil give det maksimale, jeg kan, siger Rodriguez i en pressemeddelelse.

Han overtog løbets førertrøje på 16. etape, som var en hidsig bjergetape, hvor feltet skulle over syv bjerge og 5000 højdemeter.

Spanieren fører nu løbet med et enkelt sekund ned til Fabian Aru (Astana), men fokus er rettet mod Tom Dumoulin (Giant-Alpecin), der bliver en hård konkurrent i onsdagens vigtige enkeltstart.

Rodriguez kørte sig i rødt på dræberstigningen

Annonce:

Hollænderen er 1.51 minut efter Rodriguez, før det går løs i Burgos onsdag.

- Det bliver svært, men det er ikke umuligt. Dumoulin overraskede mig i dag. Han var bedre end i går, og han var virkelig stærk. Han kan restituere i morgen, og han vil være supermotiveret til enkeltstarten, siger Rodriguez.

Etapesejren gik til Fränk Schleck (Trek), som kom med i et udbrud fra dagens start.

Det fik lov at holde et komfortabelt forspring det meste af dagen, og på den sidste stigning kørte den 35-årige luxembourgske rytter væk fra Rodolfo Torres (Team Colombia) og vandt en imponerende etapesejr.

Guldhammer tager fjerdeplads i Tour of Britain

Schleck måtte melde afbud til Tour de France på grund af en knæskade, og generelt er det længe siden, han har smagt på succes.

Annonce:

- Det har været lang tid uden en sejr. Det var en lang og hård dag, men jeg havde det godt, og jeg arbejdede hårdt for det her. Jeg har kæmpet med skader de seneste måneder, men i dag er det det hele værd, siger Fränk Schleck i en pressemeddelelse.

Tom Dumoulin var også en tilfreds mand efter mandagens ulidelige strabadser i det spanske løb.

- Mit mål var at tabe så lidt tid som muligt, og denne her etape var for mig vigtigere end enkeltstarten, siger Dumoulin ifølge AFP.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: