Annonce:
Annonce:

Schleck: Armstrong er en god mand

RadioShack-kaptajnen siger, at Lance Armstrongs dopingindrømmelse kommer alt for sent, men mener at hans kamp mod kræft er god

Schleck konkurrerede mod Armstrong i Touren 09 og 10 (Foto: AP)
Schleck konkurrerede mod Armstrong i Touren 09 og 10 (Foto: AP)
Annonce:
Følg Cykling

Lance Armstrong erkendte i nat dansk tid i interviewet med Oprah Winfrey, at han brugte doping i forbindelse med sine syv Tour de France-sejre.

Med den indrømmelse skrev amerikaneren sig dermed ind i historiebøgerne som en af de største løgnhalse i sportens historie.

Meget har i dag handlet om cykelverdenens reaktioner på Armstrongs dopingbrug, og den generelle holdning er, at hans indrømmelse kommer for sent, og de nuværende ryttere gerne vil se fremad i stedet for tilbage.

Til den belgiske avis Het Nieuwsblad siger den luxembourgske stjerne Andy Schleck.

- Lance Armstrongs indrømmelse kommer for sent. Men på den anden side, jeg husker også, hvad Lance Armstrong betød udenfor sporten. Især for Livestrong, hans kræftfond. Jeg tror, at han er et godt menneske. Selvfølgelig er jeg skuffet, nu vi ved, hvordan han vandt sine Tour-sejre.

- Men nu er det tid til at kigge mod vores egne karrierer og kigge fremad. Endeligt, så fortalte Armstrong i interviewet, at han efter sit comeback ikke længere brugte doping. Det biologiske blodpas og testene foretaget udenfor konkurrence har så sandelig ændret cyklingen, mener Andy Schleck.

Luxembourgeren skal forsøge at genstarte sin karriere efter et katastrofalt 2012. Andy Schleck stiller op senere på måneden i Tour Down Under.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: